Komentara: 0
Pregleda: 7268

"Multimedia CAMP 2015" za srednjoškolce od 10-14. avgusta na VTŠ

31.07.2015. u 14:25h > 03.08.2015. u 13:41h
Izvor: Subotica.com
U prostorijama Visoke tehničke škole strukovnih studija u Subotici od 10. do 14. avgusta će se održati "Multimedia CAMP 2015" za srednjoškolski uzrast sa temama izrade web stranica, profesionalno fotografisanje, obrada digitalne fotografije i video montaža.
"Multimedia CAMP 2015" za srednjoškolce od 10-14. avgusta na VTŠ

Ova manifestacija će biti ispraćena sa nizom predavanja i radionica na srpskom i mađarskom nastavnom jeziku.

- “Kamp je besplatan za sve zahvaljujući donacijama i svi imaju obezbeđen smeštaj i hranu tokom kampa u Domu učenika kao i sve aktivnosti u okviru kampa. Ciljna grupa su srednjoškolci između 15 i 19 godina koji imaju želju da nauče nešto novo iz oblasti informatike i multimedije. Tokom kampa, učesnici će formirati grupe, i te grupe će se međusobno takmičiti. Članovi najboljeg tima će biti nagrađeni.” - sumirao je ukratko glavni organizator kampa prof. dr Janoš Šimon.

Po rečima prof. dr Zlatka Čovića, šefa Katedre za informatiku, ovaj kamp je odlična prilika da se srednjoškolcima i eventualno budućim studentima ove ustanove pokaže da vredi ulagati u dalje usavršavanje. Na ovaj način želimo da povećamo interesovanje za informatiku i rad u dinamičkoj struci koja zahteva svakodnevno učenje i praćenje savremenih trendova, ističe profesor Čović.

Detaljnije informacije možete dobiti na Facebook grupi kampa.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 7268
Povezane teme

visoka tehnička škola

visoka tehnička škola strukovnih studija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.