• Pregleda: 798

Motivacijom i umrežavanjem do ženskog preduzetništva

Skup preduzetnica "Biznis ćoše", održaće se sutra u kafe Klein house, s početkom u 18 časova i 30 minuta. Tema skupa, odnosno panela biće "Kako poslovati u Srbiji kada ste žena", a ulaz za sve zainteresovane je slobodan.
Motivacijom i umrežavanjem do ženskog preduzetništva

Skup preduzetnica "Biznis ćoše" je događaj koji okuplja preduzetnice, one koje planiraju da to postanu, kao i sve one kojima je potrebno unapređenje poslovanja. Panel diskusija na temu "Kako poslovati u Srbiji kada ste žena", organizuje se s ciljem da ukaže na međusobno povezivanje poslovne snage, koja može da doprinese uspehu u poslovanju, a samim tim podstakne i na ekonomsko osnaživanje žena, a ujedno i na razvoj ženskog preduzetništva.

Učesnice skupa su uspešne žene, preduzetnice iz našeg grada Ela Ivakić (Energomont), Jasna Hajdarpašić (Jasimpex), Aleksandra Dobrin (Udruženje privrednih društava i preduzetnika Subotica), Ljubica Mesaroš (menadžer sektora za preduzetništvo, RRA Panonreg doo Subotica) i Žužana Dekanj (Bubbles bath boutique), koje će prisutnima ispričati svoje iskustvene priče, s ciljem da ohrabre druge preuzetnice, ali i one koje planiraju to da postanu. Domaćin skupa biće Sanja Alvirović (Educom Novi Sad).

Učešće na panelu potrebno je prijaviti na mail: .

Tokom prošle godine, skup preduzetnica "Biznis ćoše" održao se u sedam gradova naše zemlje, gde je okupio vuše od 300 žena koje su pričale svoje preduzetničke priče. Organizatori ističu da su se odlučili da i ove godine nastave sa projektom, jer su sa terena videli konkretne rezultate, poput umrežavanje žena, novootvorenih preduzeća, kao i potrebu za ovakvim skupovima.

- Preko 300 žena na održanim panelima slušalo je uspešne poslovne priče, a mnoge smo od njih podstakli na pokretenje sopstvenog biznisa i učinili da se mnoge preduzetnice upoznaju i ostvare nove saradnje. To je i cilj svakog ovog skupa. Na skupu se iz prve ruke može čuti kako se pokreće posao, koji su koraci ka uspešnom poslovanju, kako prevazići prepreke i kako doći do uspeha - kaže Stanislava Zec, PR "Educoma".

Ove godine skup je od septembra već održan u Nišu, Kragujevcu, Vrnjačkoj banji, Šapcu, Sremskoj Mitrovici, Kikindi i Pančevu, a nakon Subotice, održaće se još i u Inđiji, Beogradu i Novom Sadu. 

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
AlwaysUltra Odgovori
Prilagoditi se potrebama penzionera (koji čine 80% populacije Subotice) ali planove ograničiti na max 10 godina zbog isteka životnog veka istih , a mladi ne misle da se vraćaju iz EU. Uračunati i 1000 prepreka koje srpska birokratija postavlja u startu sa namerom da mogućnost uspeha satre u začetku.

Ostaje im kriminal kao mnogo realnija opcija ...
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.