Komentara: 0
Pregleda: 7469

Modni performans u hotelu Galleria

13.08.2012. u 16:34h
Izvor: RTV Yueco
U organizaciji hotela "Galeria", modne kreatorke Adrijane Lušezi i make up artista Liv Ar i Suzane Jurić u subotu je u Atrijumu "Galerije" održan "Fešn and mejk up šou". Na performansu je kreatorka predstavila deo nove kolekcije, a šminkeri najnovije trendove mejk upa.
Modni performans u hotelu Galleria

Hotel "Galerija" prepoznatljiv je po zamiljivim sadržajima koje nudi svojim gostima i sugrađanima. U subotu je organizovan performans koji je objedinio modne kreacije i šminku, uz želju da Subotičani uživaju u novim, zanimljivim sadržajima.

Manekenke su igrajući ulogu "živih lutki" predstavile 6 dugih večernjih haljina, šest kratkih ready to wear i 5 night swim wear kostima. Za ovu kolekciju kreatorka Adrijana Lušezi je koristila swarovski kristale, taft, muslin svilu i čipku.

Posetioci subotnjeg modnog performansa imali su priliku da uživaju u modelima kreatorke koja je svoju maštu pretočila u stvarnost, kao i u šminki koja je upotpunila ceo doživljaj.

- Fotografije - Album 01
- Fotografije - Album 02
- Fotografije - Album 03

Modni performans u hotelu Galleria

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 7469
Povezane teme

hotel galleria

Adrijana Lušezi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.