• Pregleda: 2225

Mnoštvo prazničnih paketića obradovaće decu iz socijalno ugroženih porodica

U organizaciji Kola devojaka pri Kolu srpskih sestara, sinoć je u Kafe Priči održana tradicionalna humanitarna žurka sakupljanja slatkiša za praznične paketiće namenjene deci iz socijalno ugroženih porodica, a prema rečima organizatora, žurka je bila najposećenija i sakupljeno je najviše slatkiša otkada Kolo organizuje ovakve dobrotvorne događaje.
Mnoštvo prazničnih paketića obradovaće decu iz socijalno ugroženih porodica

Zahvaljujući dobrim ljudima velikog srca, koji su sinoć došli u Kafe Priču, kao i sugrađanima koji su slatkiše doneli direktno u Kolo i značajnoj donaciji kompanije Infostud, ove godine biće zapakovano mnoštvo paketića koji će obradovati decu iz socijalno ugroženih porodica. 

- Praznični paketići koji se pripreme, predaće se deci u OISŠ "Žarko Zrenjanin". Ovom prilikom, zahvaljujemo se svim dobrim ljudima koji su otvorili svoje srce i imali volje da obraduju naše najmlađe sugrađane kojima je radost preko potrebna - zahvalili su se sugrađanima iz Kola srpskih sestara Subotica.

Ulaznica na tradicionalnu humanitarnu žurku bila je slatkiš po sopstvenom izboru i prema svojim mogućnostima, a kako je protekla akcija, možete pogledati u povezanom albumu.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.