Komentara: 5
Pregleda: 2312

MMA: Subotičani slavili u dve borbe na 36. "SBC Revenge" u Zrenjaninu

20.10.2021. u 11:44h
Izvor: Subotica.com
U subotu je u Zrenjaninu održano 36. izdanje MMA turnira u okviru Serbian battle championship (SBC) Revenge organizacije. Svoj nastup imala su i tri člana "Astra fight" tima iz Subotice, dvojica su slavila.
MMA: Subotičani slavili u dve borbe na 36. "SBC Revenge" u Zrenjaninu
Foto: SBC / Srđan Aleksić

SBC Revenge organizacija okuplja borce u kombinovanim borilačim veštinama od 2013. godine, a nekoliko turnira je održano i u Subotici. Prekaljeni borci koji dolaze sa svih meridijana pred publikom u Srbiji demonstriraju po pravilu zavidnu tehniku i donose visoko adrenalinske okršaje. Učešće redovno uzimaju borci iz Srbije i regiona.

Na turniru u Zrenjinu, u Kristalnoj dvorani, održano je 9 borbi, među kojima i tri u kojima su se borili takmičari iz subotičkog "Astra fight" tima - Nemanja Uverić, David Tečer i Adrijan Radovanović.

MMA: Subotičani slavili u dve borbe na 36. "SBC Revenge" u ZrenjaninuUverić se ponovo vratio u SBC Revenge oktagon u potrazi za jedanaestim trijumfom u profesionalnom takmičenju i u najvećem ispitu dosadašnje karijere  tehničkim nokautom u prvoj rundi savladao je legendu MMA sporta, bivšeg SBC šampiona u poluteškoj kategoriji, nekadašnjeg UFC i Bellator borca, Brazilca Majkuela "Big Rig" Falkaoa.

Pobedu je slavio i Tečer, koji je u uzbudljivoj i dinamičnoj borbi savladao brazilca Kristiana Oliveru tehničkim nokautom u drugoj rundi i pokazao da je pred njim svetla budućnost, kao i da će se o ovom momku tek pričati.

Radovanović je svoj treći profesioalni meč u karijeri izgubio prekidom u ranoj fazi prve runde od srpskog borca Tomislava Milića iz Žitišta.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 6 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 2312
Povezane teme

MMA borba

astra fight team

nemanja uverić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.