Komentara: 4
Pregleda: 14528

Mlekara Subotica promovisala novo pakovanje jogurta i mleka

24.10.2012. u 15:51h
Najprodavaniji proizvodi Mlekare Subotica, Zdravo! jogurt i Zdravo! mleko, od sada se mogu naći i u većem porodičnom pakovanju od 1,5 litra/kilograma. Veće pakovanje ovih proizvoda namenjeno je širokom krugu potrošača koji vode računa o vrhunskom kvalitetu proizvoda, ali i o ekonomičnosti pakovanja.
Mlekara Subotica promovisala novo pakovanje jogurta i mleka

Zdravo! Jogurt, sa 2,8 odsto mlečne masti biće svim ljubiteljima prepoznatljiv pod sloganom „Ukus po želi, cena po meri!“. Zdravo! sveže mleko, sa 2,8 odsto mlečne masti, je proizvedeno uz pomoć vrhunske ESL tehnologije, od posebno odabranog mleka, čime mu je ujedno produžen i rok trajanja.

Zdravo! sveže mleko i Zdravo! jogurt Mlekare Subotica su svakodnevni prirodan izvor kalcijuma, bogati su vitaminima i proteinima, a važno je naglasiti da ne sadrže konzervanas i gluten.

Mlekara Subotica je prva i jedina kompanija u mlekarskoj industriji Srbije koja je dobila dozvolu da izvozi svoje proizvode na tržište Evropske unije. Tako se proizvodi ove kompanije mogu naći na izbirljivim tržistima Austrije, Slovenije, Holandije, Francuske, itd. 

Mlekara Subotica orijentisana je na modernu tehnologiju, korišćenje vrhunskih naučnih i tehničkih znanja, usavršavanje stručnjaka i unapređenje kvaliteta. Od kako posluje unutar Salford sistema, mnogo je investirano u modernizaciju proizvodnje, kvalitet sirovina, edukaciju zaposlenih što je rezultiralo poboljšanjem kvaliteta mleka i ostalih prozvoda od mleka, kao i boljem razumevanju potreba potrošača.

Mleko i Jogurt - Mlekara Subotica

Postavljeno pre 11 godina i 5 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 14528

Povezana vest

Povezane teme

mlekara subotica

subotičko mleko

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.