Komentara: 15
Pregleda: 6476

Mlekara nastavlja sa ulaganjima u proizvodnju

24.11.2012. u 17:06h
Izvor: RTV Yueco
U Mlekari Subotica u toku gradnja nove hladnjače, zatim prostorije za kompresore, drugih prostorija, kao i instalacija novih punilica za kiselo-mlečne proizvode, izjavio je direktor ove kompanije Milan Grujić.
Mlekara nastavlja sa ulaganjima u proizvodnju

Prema njegovim rečima, te investicije će biti završene u narednih nekoliko meseci, dok u sklopu poslovnog plana za 2013. godinu Mlekara ima ambiciozne planove, čija realizacija zavisi od situacije na tržištu.

On je precizirao da je za narednu godinu planirana instalacija još dve linije za proizvodnju kiselo-mlečnih proizvoda, koje trenutno ne postoje na domaćem tržištu mlekarske industrije i podsetio da je u avgustu 2012. godine zabeležena rekordna prerada mleka u istoriji postojanja Mlekare Subotica sa prerađenih 6,5 miliona litara sirovog mleka, što po njegovim rečima predstavlja dovoljan dokaz dobrih rezultata ove kompanije.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 15
Pregleda: 6476
Povezane teme

mlekara subotica

milan grujić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.