• Pregleda: 4665

Mladi vaterpolisti Spartak Prozivke igrali mečeve Prvenstva Vojvodine

Mladi vaterpolisti Spartak Prozivke igrali mečeve Prvenstva Vojvodine

Protekle sedmice održano je nekoliko utakmica u Prvenstvu Vojvodine i Frikom turnir za najmlađe vaterpoliste u Srbiji, a na kojem je učešće uzeo i Vaterpolo klub "Spartak-Prozivka". Domaćin turnira je bio Vaterpolo savez Beograda, promoter vaterpolista Filip Filipović i kompanija "Frikom".

Na bazenu SRC "Prozivka" u okviru Prvenstva Vojvodine odigrano je nekoliko mečeve u uzrastu igrača od 1999+ i 2001+.

U uzrastu 1999. i mlađi na bazenu SRC "Prozivka" domaća ekipa Spartak-Prozivka savladala je Polet rezultatom 5:13. Za VK "Spartak-Prozivka" nastupili su: Uzelac, Varkulja, Katić, Vekonj, Lovainov, Horvacki A, Popović, Ekmečić, Orčić, Krstajić, Filipović, Vanja, Milošević, Atanasković, Olah.

U gradskom derbiju godišta 2001. i mlađi sastali su se Spartak-Prozivka i Spartak (23:1), a zatim i Spartak-Prozivka - Polet (9:4). Za ovu ekipu nastupili su: Radičev, Katić, Varkulja V., Pejčić, Tonković, Saulić, Stojanović J., Stojanović M., Bedić, Ivković, Kokai, Sabo B., Todić, Radaković, Dukić. Trener Andrić Nemanja.

Za predstojeći vikend je rezervisan turnir regionalne Triglav lige u Novom Sada za dečake 2002 i mlađi gde će učesnici biti 8 najboljih ekipa iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore - Jadran, Partizan, Crvena zvezda, Vojvodina, Mladost, Mornar i Spartak-Prozivka kao drugoplasirana ekipa iz Srbije na državnom prvenstvu.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
Roditelj Odgovori
Uz dobre trenere dobri i rezultati, Vili, Slobo... čestitam.
Prozivčanin Odgovori
Čestitam, bravo za male vaterpoliste i trenere, drago mi je da deca Prozivke imaju ovakav lep bazen gde provode slobodno vreme, lepo je videti mnogo dece ispred Bazena svako veče.
Žao mi je što se lokalni čelnici prepucavaju pa ispaštaju deca i zaposleni na bazenu Prozivka.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.