Komentara: 2
Pregleda: 5031

Mladi vaterpolisti Spartak Prozivke igrali mečeve Prvenstva Vojvodine

17.05.2016. u 16:07h
Izvor: Subotica.com
Mladi vaterpolisti Spartak Prozivke igrali mečeve Prvenstva Vojvodine

Protekle sedmice održano je nekoliko utakmica u Prvenstvu Vojvodine i Frikom turnir za najmlađe vaterpoliste u Srbiji, a na kojem je učešće uzeo i Vaterpolo klub "Spartak-Prozivka". Domaćin turnira je bio Vaterpolo savez Beograda, promoter vaterpolista Filip Filipović i kompanija "Frikom".

Na bazenu SRC "Prozivka" u okviru Prvenstva Vojvodine odigrano je nekoliko mečeve u uzrastu igrača od 1999+ i 2001+.

U uzrastu 1999. i mlađi na bazenu SRC "Prozivka" domaća ekipa Spartak-Prozivka savladala je Polet rezultatom 5:13. Za VK "Spartak-Prozivka" nastupili su: Uzelac, Varkulja, Katić, Vekonj, Lovainov, Horvacki A, Popović, Ekmečić, Orčić, Krstajić, Filipović, Vanja, Milošević, Atanasković, Olah.

U gradskom derbiju godišta 2001. i mlađi sastali su se Spartak-Prozivka i Spartak (23:1), a zatim i Spartak-Prozivka - Polet (9:4). Za ovu ekipu nastupili su: Radičev, Katić, Varkulja V., Pejčić, Tonković, Saulić, Stojanović J., Stojanović M., Bedić, Ivković, Kokai, Sabo B., Todić, Radaković, Dukić. Trener Andrić Nemanja.

Mladi vaterpolisti Spartak Prozivke igrali mečeve Prvenstva Vojvodine

Za predstojeći vikend je rezervisan turnir regionalne Triglav lige u Novom Sada za dečake 2002 i mlađi gde će učesnici biti 8 najboljih ekipa iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore - Jadran, Partizan, Crvena zvezda, Vojvodina, Mladost, Mornar i Spartak-Prozivka kao drugoplasirana ekipa iz Srbije na državnom prvenstvu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 5031
Povezane teme

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.