Komentara: 4
Pregleda: 3943

Mladi teniser Spartaka osvojio međunarodni turnir u Banja Luci

21.08.2013. u 13:06h
Izvor: Subotica.com
Mlada nada subotičkog i srpskog tenisa Sabo Rac Oliver postigao je odličan rezultat na nedavno održanom međunarodnom turniru održanom u Banja Luci. Oliver je prvi Subotičanin koji je osvojio ovaj turni, a konkurencija su mu bili 49 protivnika.
Mladi teniser Spartaka osvojio međunarodni turnir u Banja Luci

Sabo Rac Oliver, mladi teniser teniskog kluba "Spartak", osvojio je međunarodni teniski turnir "Kup nade" koji se proteklog vikenda po 16. put održavao u Banja Luci. Oliver je prvi Subotičanin koji je uspeo da podigne pehar na ovom međunarodnom turniru.

Na turniru je učestvovalo 50 dečaka među kojima su bili pored dece iz Bosne i Hercegovine bila i deca iz Srbije, Hrvatske, Nemačke, Austrije i drugih zemalja Evrope.

Mladi teniser iz Subotice do pobede je došao tako što je pobedio na 7 mečeva odigranih u samo 2 dana. Za trofej igrao je sa Hrvatskim teniserom Lovreom Ercegom, pobedivši ga rezultatom 9:6.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 7 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 3943
Povezane teme

Teniski klub Spartak

teniski turnir

oliver sabo rac

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.