Komentara: 3
Pregleda: 5048
Video
Foto

Mladi bokseri dobijaju novu trenažnu salu

18.06.2020. u 13:40h
Izvor: Subotica.com
Bokserski klub "Spartak" dobio je sportske rekvizite i opremu od Bokserskog saveza Srbije, dok će uz postojeće prostorije u Hali sportova, mlađe uzrasne kategorije dobiti na korišćenje i trenažnu salu u okviru Ekonomskog fakulteta.
Mladi bokseri dobijaju novu trenažnu salu

Sala Bokserskog kluba "Spartak" u Hali sportova danas je bila puna mališana i omladine, koji su odmeravali snage na treningu, pokazujući stečene veštine. Njih su možda i najviše obradovali novi rekviziti, kao i vest da će uskoro na treninge odlaziti u novu trenažnu salu u okviru Ekonomskog fakulteta u Subotici.

- Za naš klub to znači da će postojeća sala biti rasterećena, da će deca koja žive na Teslinom naselju, Kertvarošu i Paliću lakše dolaziti na treninge, što im je inače predstavljalo problem, jer je Hala sportova dosta udaljena. Sada ćemo moći da podelimo grupe po mesnim zajednicama, čime će i treneri biti manje opterećeni, a i rekviziti će duže trajati, bez kojih ne bismo mogli da treniramo ni da postojimo - objasnio je Tomislav Antelj, trener Bokserskog kluba "Spartak".

Mladi bokseri dobijaju novu trenažnu saluKorišćenje nove sale i druge neophodne uslove za mlade boksere obezbediće Gradska uprava, rekao je Nemanja Simović, član Gradskog veća zadužen za sport i omladinu.

- Bokserski klub "Spartak" je dugi niz godina u ovim prostorijama i, naravno, zadržaće ih za seniorske selekcije, ali ćemo učiniti sve da mlađe uzrasne kategorije prebacimo na Ekonomski fakultet, gde imaju lepu trenažnu salu. Gradska uprava će gledati da pokrije sve neophodne troškove da bi se tamo moglo bolje funkcionisati, prostorije su klimatizovane, urađene po evropskim standardima i mislim da nas čeka jedna lepa perspektiva kada je u pitanju bokserski sport u Subotici - rekao je Simović.

Mladi bokseri dobijaju novu trenažnu saluSportske rekvizite klubu uručio je Nenad Borovčanin, predsednik Bokserskog saveza Srbije, koji je istakao da ga je najviše obradovao upravo veliki broj dece i mladih u sali za treniranje, poželevši im mnogo uspeha u budućnosti.

- Velika je stvar kada bokserska sala ili bilo koja sala nekog sportskog kluba ima dosta dece i mladih koji se bave sportom. Mislim da će ovaj klub u budućnosti imati prave šampione kao nekada, da ćemo opet imati imena poput Antelja, Jovanovića i mnogih drugih koji proneli slavu ne samo Subotice, nego i naše zemlje. Isto tako je lepo čuti da će klub dobiti veću salu za treninge i veći budžet, a možda u budućnosti Subotica zaista i dobije superligaša u bokserskom sportu i da Subotičani i Subotičanke uživaju u bokserskim spektaklima koji će se održavati ovde - poručio je Borovčanin.

Mladi bokseri dobijaju novu trenažnu saluEpidemija korona virusa odložila je međunarodno boksersko takmičenje za juniore "Vojvođanska zlatna rukavica", koje bi, kako su najavili nadležni, trebalo da se održi u avgustu na otvorenom.

Izvor: Subotica.com
Predsednik Bokserskog saveza Srbije u poseti Bokserskom klubu "Spartak" Predsednik Bokserskog saveza Srbije u poseti Bokserskom klubu "Spartak" Predsednik Bokserskog saveza Srbije u poseti Bokserskom klubu "Spartak" Predsednik Bokserskog saveza Srbije u poseti Bokserskom klubu "Spartak" Predsednik Bokserskog saveza Srbije u poseti Bokserskom klubu "Spartak" Predsednik Bokserskog saveza Srbije u poseti Bokserskom klubu "Spartak" Predsednik Bokserskog saveza Srbije u poseti Bokserskom klubu "Spartak" Predsednik Bokserskog saveza Srbije u poseti Bokserskom klubu "Spartak"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 3 godine i 10 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 5048
Povezane teme

nemanja simović

boks

bokserski klub spartak

tomislav antelj

boks klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.