Komentara: 160
Pregleda: 26362
Foto

Miting Srpske napredne stranke – u Suboticu i Srbiju stižu velike investicije

29.03.2022. u 20:20h
Izvor: Subotica.com
Pred više hiljada ljudi u centru grada danas je držan predizborni skup Srpske napredne stranke.
Miting Srpske napredne stranke – u Suboticu i Srbiju stižu velike  investicije

Okupljenima se obratio predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić i najavio brojne projekte koji će biti realizovani u Subotici kao i najveću investiciju u istoriji Srbije.

- Veliki novac, 41 miliona evra ćemo uložiti u rekonstrukciju i izgradnju subotičke Opšte bolnice. Ostalo nam je da još pet miliona evra uložimo u subotičko Narodno pozorište, to je jedna od najlepših zgrada u Subotici. U najkraćem mogućem roku, zajedno sa Mađarskom radimo prugu Subotica – Segedin. Gradimo 110 kilometara kanalizacione mreže u Subotici, prečistače otpadnih voda u Bajmoku i Čantaviru, to su stvari koje suštinski menjaju živote građana, a 30 miliona evra biti uloženo u Gradski stadion.  Izgradnjom pruge Novi Sad – Subotica – Budimpešta, Subotica će biti na sat i po od glavih gradova Srbije i Mađarske – najavio je Vučić. - Važno je da nastavimo da privlačimo investitore. Ne smem da kažem imena firmi, ali u naredna tri meseca ćemo iznenaditi Srbiju sa najvećim investitorima iz automobilske industrije u našoj savremenoj istoriji u oblasti.

Miting Srpske napredne stranke – u Suboticu i Srbiju stižu velike  investicije

Miting Srpske napredne stranke – u Suboticu i Srbiju stižu velike  investicijeMiting Srpske napredne stranke – u Suboticu i Srbiju stižu velike  investicijePo njegovim rečima, treba da se nastavi da rad da se gradi našu zemlju, ali mora da se čuva mir i stabilnost, a u tom duhu stižu povoljnije vesti iz Istambula sa pregovora.

- Kako su nagovestili da postoji napredak, istog trenutka pada cena nafte i gasa. A kada se to desi onda ja ne brinem za rad, kada imate mir onda znate da će da Srbija da napreduje, da će imati posao... Onda možemo da gledamo šta možemo da uradimo. Dolazi investitor da gradi spa resort na Paliću, ali treba i još šest miliona evra za završetak akva parka – dodao je Vučić ističući prijateljstvo i saradnju između Srba i Mađara.  – Trebalo je dosta vremena da uložimo da bismo jedni druge više poštovali i voleli. Kad u Evropi svi ćute i niko neće da stane na srpsku stranu, uz Srbiju uvek stane jedna zemlja koja se uspravi i kaže ono što je u interesu Srbije. To je Mađarska.

Na skupu je govorio i Igor Mirović, član predsedništva Srpske napredne stranke, ističući da je Vučić kandidat koji može da ostavri san o kome sanja cela zemlja.

Miting Srpske napredne stranke – u Suboticu i Srbiju stižu velike  investicije

- Okupili smo se danas u Subotici jer nas povezuje isti plan i isti san, san i java o uspešnoj Srbiji, jakoj ekonomiji, našoj zemlji koja pred našim očima, uz našu zajedničku volju i veliki trud jača i razvija se kao nikada do sada u poslednjih 30-40 godina - poručio je Mirović dodajući da za taj zajednički san izgara predsednik Aleksandar Vučić.

Podršku kandidaturi Aleksandra Vučića dao je i Ištvan Pastor, predsednik Saveza vojvođanskih Mađara.

Miting Srpske napredne stranke – u Suboticu i Srbiju stižu velike  investicije

- Ponosan sam na državu koju smo napravili u kojoj mogu da se obratim na svom maternjem jeziku – rekao je Pastor, poručujući da su članovi SVM saborci da od Srbije naprave bolju državu nego što je danas. – Pre pet godina govorio sam u hali. Mogao bih da govorim o brojnim investicijama ali neću. Uspeli smo da uradimo političku stabilnost, preobražaj Srbije u državu koja uvažava ugled i poštovanje. To je on iz čega sve proizlazi.

Izvor: Subotica.com
Predizborni miting Srpske napredne stranke Predizborni miting Srpske napredne stranke Predizborni miting Srpske napredne stranke Predizborni miting Srpske napredne stranke Predizborni miting Srpske napredne stranke Predizborni miting Srpske napredne stranke Predizborni miting Srpske napredne stranke Predizborni miting Srpske napredne stranke
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 1 mesec
Komentara: 160
Pregleda: 26362

Povezana vest

Povezane teme

ištvan pastor

srpska napredna stranka

Aleksandar Vučić

izbori2022

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.