Komentara: 2
Pregleda: 3992
Foto

Mirovale mreže na generalnoj probi Spartaka protiv Segedina

15.07.2017. u 23:58h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u generalnoj probi za novu sezonu igrali su 0:0 protiv drugoligaša iz Mađarske, ekipе Segedina. Tim Aleksandra Veselinovića imaо je više od igre ali nažalost šanse nije uspeo da materijalizuje.
Mirovale mreže na generalnoj probi Spartaka protiv Segedina

U prvom poluvremenu  Spartak je imao veći posed lopte i u nekoliko navrata uspeo da se nađe ispred gola protivnika, završnica je bila slaba i golovi su izostali.

Nastavak susreta doneo je dinamičniju i zanimljiviju igru. Subotičani su sve čeće napadali i pokušavali da dožu do vođstva. Igrao se 54. minut kada je Ognjen Mudrinski propustio idealnu priliku da „golubovima” donese prednost. Nakon odlične asistencije Mileta Savkovića, Mudrinski je loptu poslao pored stative. Samo minut kasnije isti akteri su se ponovo našli u akciji. Nakon duplog pasa sa Mudrinski, Savković je uputio šut, golman Segedina dobro reagova i sačuvao mrežu.

Mirovale mreže na generalnoj probi Spartaka protiv Segedina

U sudijskoj nadoknadi Mudrinski je postigao regularan gol ali pomoćnik je mahao zastavicom signalizirajući ofsajd, pšto je i glavni arbitar i prihvatio, iako se jasno iz naših fotografija vidi da je Mudrinski u momentu dodavanja bio iza gostujućeg igrača.

Spornoj situaciji prethodio je prekršaj iskosa sa desne strane. Na odličan centaršut Ćalasan vraća loptu glavom u srce šesnaesterca gde natrčava Mudrinski i šalje ju u mrežu ali pomoćni sudija, koji je bio dobro postavljen, mu pogodak nije priznao.

Mirovale mreže na generalnoj probi Spartaka protiv Segedina

Spartak ŽK - Segedin 0:0

Spartak ŽK: Ostojić, Stojković, Bašanović, Ćalasan, Kerkez, Šimura, Glavčić, Ivanović, Savković, Abaz, Mudrinski. Igrali su još: Torbica, Nikolić, Hajdin.

Segedin: Santai, Farkaš, Causil, Ašim, Katona, Nikorec, Povasai, Sabo, Zadori, Horvat, Balaž. Igrali su još: Aleksić, Molnar, Paska, Kasuba, Inkonomou, Hegediš, German, Pap, Coroian, Zabari, Jagodič, Molnar, Brke.

Izvor: Subotica.com
Fudbal: Spartak - Segedin (prijateljska) Fudbal: Spartak - Segedin (prijateljska) Fudbal: Spartak - Segedin (prijateljska) Fudbal: Spartak - Segedin (prijateljska) Fudbal: Spartak - Segedin (prijateljska) Fudbal: Spartak - Segedin (prijateljska) Fudbal: Spartak - Segedin (prijateljska) Fudbal: Spartak - Segedin (prijateljska)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 9 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3992
Povezane teme

fudbalski klub spartak

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.