Komentara: 1
Pregleda: 3064

Mirko Bajić posetio Bunjevački kulturni centar u Bajmoku

26.04.2012. u 21:19h
Izvor: RTV Yueco
Nosilac liste Saveza bačkih Bunjevaca Mirko Bajić juče je posetio Bunjevački kulturni centar u Bajmoku. Tom prilikom istaknuto je da je od neprocenjivog značaja da kulturni centri poput BKC Bajmok rade na očuvanju i negovanju kulture i tradicije bunjevačkog naroda.
Mirko Bajić posetio Bunjevački kulturni centar u Bajmoku

Predsednik BKC Bajmok Branko Pokornić izneo je koje sve aktivnosti centar ima i pozvao je Bunjevce i sve druge građane da podršku daju listi Mirko Bajić –Savez bačkih Bunjevaca. Samo ako imamo svoje političke predstavnike u skupštini grada bićemo u stanju da se izborima za svoje prava i za ravnopravan tretman od strane Pokrajinske i gradske uprave rekao je Branko Pokornić.

Mirko Bajić je istakao da je nedopustivo da u gradu u kojem živi 90% svih Bunjevaca i koji čine 11% stanovništva grada, Bunjevci još uvek nemaju ista prava kao svi drugi i da je osnovni zadatak da se za ta prava izborimo. Pozivamo i sve druge građane da nas podrže. Naša lista je broj deset. Mirko Bajić – Savez bačkih Bunjevaca Rekao je Mirko Bajić.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3064
Povezane teme

mirko bajić

savez bačkih bunjevaca

sbb

izbori subotica 2012

izbori 2012

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.