• Pregleda: 2853

Mirko Bajić otvorio Y krak

Kako je i najavljeno, danas su pod parolom: pomognimo izgradnju Y kraka, Mirko Bajić i kandidati sa liste Saveza bačkih Bunjevaca, izašli na trasu Y kraka spremni da pomognu u dovršetku izgradnje, svesni da je takozvani Y krak najvažnija investicija u Subotici.
Mirko Bajić otvorio Y krak

Na trasi međutim nije bilo nikog osim čuvara mašina, gde je pre samo sedam dana boravio Ministar obilazeći gradilište gde se sve prašilo od posla i rada mašina. Ogorčeni smo zbog takvih zloupotreba i laži u predizbornoj kampanji i došli smo da pomognemo a ne da kritikujemo, a ispada da smo nasamareni rekao je Mirko Bajić. S obzirom da je naš Ministar vezao svoju političku karijeru za Y krak a znamo da je čovek od reči, kako nebi podneo ostavku i vratio nam se u grad, a to bi za sve nas bila velika šteta, odlučili smo da ipak uradimo šta možemo i ispunimo bar deo obećanja, rekao je Mirko Bajić i pozvao svoje članove da urede pristupni put saobraćajnici.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

1
nena Odgovori
Bravo Mirko.I treba pojasniti ljudima kakvim se sve stvarima sluze i kako zamazuju oci ljudima.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.