Komentara: 19
Pregleda: 4447

Mirko Bajić: Nema ni fiskulturne sale ni novaca!

23.04.2012. u 16:49h
Izvor: RTV Yueco
Mirko Bajić – nosilac liste Saveza bačkih Bunjevaca, posetio je naselje Đurđin, mesto gde je odavno trebala biti izgrađena fiskulturna sala za decu u osnovnoj školi Vladimir Nazor. Izgradnja sale je najavljena još 2008.g. u tadašnjoj izbornoj kampanji i cena izgradnje je bila 19,5 miliona dinara.
Mirko Bajić: Nema ni fiskulturne sale ni novaca!

Ništa međutim nije rađeno do prošle godine kada je 19. januara na konferenciji u gradskoj kući rečeno da su sredstva obezbeđena, da je izvođač radova određen, I to novosadska firma Dijagonala, da je cena 79 miliona dinara a ne 19,5 te da će sala biti završena čim bude lepo vreme.

Danas smo se na licu mesta uverili da nema ni sale, a ni novaca. Tražimo poverenje građana da se ovakvim stvarima stane na kraj. Zahtevaćemo da se utvrdi zašto sale nema, gde je novac završio, i ko je za to odgovoran. Zahtevaćemo takođe da se fiskulturna sala zaista izgradi, istakao je Mirko Bajić.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 19
Pregleda: 4447
Povezane teme

savez bačkih bunjevaca

sbb

izbori subotica 2012

izbori 2012

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.