Komentara: 15
Pregleda: 3131
Foto

Ministarka privrede posetila Suboticu

11.06.2021. u 17:11h
Izvor: Subotica.com
Ministarka privrede posetila Suboticu

Subotička privreda je pokazala koliko je vitalna, korona je delom uzela danak ali se oporavlja i očekivanja su da će već dogodine privrednici iz našeg grada moći da konkurišu za pomoć resornog ministarstva  da još bolje rade i razvijaju se -zaključak je današnje posete ministarke privrede Anđelke Atanasković  našem gradu.

- Imaćemo sastanak sa privrednicima, desetak se već prijavilo, koji će nam ukazati na svoje probleme. Obilazim uglavnom domaće firme jer imamo primedbe da strani i domaći investitori nisu u istoj poziciji, što nije tačno. Odgvorno kažem da i jedni i drugi imaju potpuno ista prava samo je stvar njihovih mogućnosti koliko mogu da investiraju. U tome je jedina razlika – poručila je ministarka Anđelka Atanasković. - Pozivam sve domaće investitore da se razvijaju, zapošljavaju radnike, dobiće podsticaje od nas. Verujem da ću vrlo brzo ponovo doći na otvaranje neke nove fabrike.

Ministarka privrede posetila SuboticuPo rečima domaćina susreta gradonačelnika Stevana Bakića, razgovori sa čelnicima minstarstva su bili veoma konstruktivni.

- Razgovarali smo o mnogim temama među kojima su najvažnije stanje subotičke privrede i njeni potencijali. Obići će neke od najuspešnijih kompanija i veliko mi je zadovoljstvo što ministarka brine o radu subotičkih privrednika i njihovim rezultatima – istakao je gradonačelnik Bakić. - Subotica se trudi da ima najbolju moguću komunikaciju sa preduzetnicima i investitorima koji ovde posluju, od najmanje porodične firme do velikih kompanija. Oni su nezameljiv deo i daju veliki doprinos u privrednom spektru i tako utiču na razvoj grada. Jako nam je bitno da imao što bolju saradnju sa ministrstvom privrede i da zajedno što bolje doprinesemo privrednom ambijentu kako bi došlo do otvaranja novih radnih mesta, što je najvažnije za sve građane.

Izvor: Subotica.com
Prijem za ministarku privrede u Gradskoj kući Prijem za ministarku privrede u Gradskoj kući Prijem za ministarku privrede u Gradskoj kući Prijem za ministarku privrede u Gradskoj kući Prijem za ministarku privrede u Gradskoj kući Prijem za ministarku privrede u Gradskoj kući Prijem za ministarku privrede u Gradskoj kući Prijem za ministarku privrede u Gradskoj kući
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 10 meseci
Komentara: 15
Pregleda: 3131
Povezane teme

stevan bakić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.