Komentara: 36
Pregleda: 3938

Ministar Velimir Ilić posetio Suboticu

25.06.2015. u 16:32h
Izvor: RTV City
Ministar za vanredne situacije u Vladi Republike Srbije, Velimir Ilić, posetio je juče Suboticu. Tom prilikom Ilić je boravio u Novom Žedniku, posetio je Gradsku upravu gde je razgovarao sa gradonačelnikom Subotice Jeneom Maglaijem i obišao multipleks arenu u ulici Čepe Imrea.
Ministar Velimir Ilić posetio Suboticu

Ministar Ilić je istakao da je jako puno urađeno za Suboticu, pogotovo kada su u pitanju ulaganja u infrastrukturu, te pohvalio saradnju sa lokalnom samoupravom.

Jedan od povoda njegove posete našem gradu je i razgovor sa privrednicima, kako bi čuo koji su glavni problemi sa kojima se suočavaju, ali i sa gradonačelnikom, sa kojim je razgovarao o energetskoj efikasnosti.

- "Razgovarali smo o nekim projektima koje sam započeo kao ministar u nekim mojim prethodnim mandatima, to je jedan od projekata energetske efikasnosti, utopljavanje objekata, urbana regeneracija starih naselja, gde bi građani kroz povoljne kredite i uštedu energije, a od uštede energije otplaćivali kredite - to su projekti koej sam ja nekada radio i koji stoje i zato sam želeo da ti projekti ožive, jer ako bi Srbija uštedela 30-40% energije, što može da uradi, to bi bio veliki pomak. Rasgovarali smo o preradi, o hladnjačama, o kreditnim linijama, a to su sve aktivnosti koje podstiču zapošljavanje i izvoz, što je interes Srbije" - izjavio je Ilić

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 8 godina i 9 meseci
Komentara: 36
Pregleda: 3938
Povezane teme

jene maglai

velimir ilić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.