Komentara: 54
Pregleda: 19590
Video

Ministar policije posetio Suboticu nakon jutrošnje akcije Žandarmerije u Kelebijskoj šumi

14.07.2022. u 10:42h
Izvor: Subotica.com
Usled povećanih aktivnosti na kontroli migrantske populacije rano jutros je naš grad posetio ministar policije Aleksandar Vulin, koji je tom prilikom razgovarao sa operativcima i rukovodećim ljudima i na licu mesta obišao jedinice i patrole koje se brinu za bezbednost građana, a sve prisutnije u jeku nedavnih dešavanja u pograničnom pojasu.
Ministar policije posetio Suboticu nakon jutrošnje akcije Žandarmerije u Kelebijskoj šumi

Ministar je rano jutros u Subotici prisustvovao akciji usmerenoj na suzbijanje krivičnih dela i prekršaja koje čine migranti, a koju sprovodi operativna udarna grupa koja je formirana 4. jula po njegovom naređenju.

- Srbija je organizovana i humana zemllja, ali u Srbiji se poštuju zakoni. Nijedna krijumčarska banda neće proći a da ne bude otkrivena, razbijena i da njihovihpripadnici ne budu kažnjeni u skladu sa zakonom. U Srbiji niko ne može da neovlaščćeno nosi oruže i trguje ljudima. Srbija neće dozvoliti da njena teritorija bude mesto gde će se okupljati različiti banditi i ološ iz čitave Azije - rekao je ministar Vulin. - Srbija nije parking za migrante i neće dozvoliti da se naš način života na bilo koji način ugrozi zbog aktivnosti koje sprovode trgovci ljudskom mukom.

Ministar policije posetio Suboticu nakon jutrošnje akcije Žandarmerije u Kelebijskoj šumi

Vulin je dodao da u gradovima u kojima postoji izraženo kretanje migranata policija je pojačala prisustvo i svoje aktivnosti u sklopu obezbeđivanja građana , a kako ističe rezultati su već sada veoma dobri.

- Srbija neće dozvoliti postojanje nijedna naoružane bande - jasan je Vulin.

Na teritoriji Subotice, Sombora i Kikinde u jutrošnjoj akciji policija je zaplenila tri automatske puške, pušku, četiri pištolja, 12 komada različitih noževa, mačete, satare i boksere, kao i 182 komada municije različitog kalibra.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 9 meseci
Komentara: 54
Pregleda: 19590
Povezane teme

migranti

migrantska kriza

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.