Komentara: 19
Pregleda: 8647

Milanka Kostić predložena za novu članicu Gradskog veća za kulturu i obrazovanje

29.03.2021. u 17:00h
Izvor: Subotica.com
Milanka Kostić predložena za novu članicu Gradskog veća za kulturu i obrazovanje

Nakon što je dosadašnji član Gradskog veća zadužen za oblast obrazovanja i kulture, Miloš Nikolić, podneo ostavku Skupštini grada na tu funkciju, gradonačelnik Stevan Bakić predložio je da na njegovo mesto dođe Milanka Kostić. O ovom predlogu odbornici Skupštine grada imaće priliku da se izjasne na sledećoj sednici zakazanoj za 1. april.

Milanka Kostić je diplomirana menadžerka, a zvanje je stekla na Fakultetu za poslovno industrijski menadžment u Beogradu, na Univerzitetu "Union – Nikola Tesla", navodi se u njenoj biografiji.

Trenutno je zaposlena u Fondaciji za omladinsku kulturu i stvaralaštvo "Danilo Kiš", kojom rukovodi od 2014. godine. Karijeru je započela u JKP "Dimničar" na poziciji hemijskog tehničara, gde je radila od 1989. do 1992. godine, dok je od 1993. do 2014. godine radila kao novinarka, voditeljka, prezenterka, autorka emisija i urednica programa u više različitih subotičkih medija.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 2 nedelje
Komentara: 19
Pregleda: 8647

Povezana vest

Povezane teme

kultura

milanka kostić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.