Komentara: 26
Pregleda: 4978
Foto

Meštani Hajdukova dobili bankomat Poštanske štedionice

10.09.2021. u 17:01h
Izvor: Subotica.com
Meštani Hajdukova dobili bankomat Poštanske štedionice

Stanovnici Hajdukova od danas će svoj novac moći da podižu na bankomatu banke „Poštanska štedionica“. Koliko je novopostavljeni bankomat značajan znaju svi oni koji su penzije i plate morali da podižu na šalterima ili da zbog toga odlaze na Palić.

- Puštanje u rad bankomata je mali, ali značajan korak za stanovnike ovog dela Subotice. Ovo je značajan korak u približavanju uslova života u prigradskim naseljima uslovima života u samom gradu, jer je cilj lokalne samouprave ravnomeran razvoj svih delova grada – poručio je Srđan Samardžić, član Gradskog veća za privredu. - Prepoznavanje ove potrebe građana je rezultat posete meštana gradonačelniku, u okviru prijema za građane koji se održavaju sredom u Gradskoj kući. To je još jedna potvrda neophodnosti neposrednog razgovora sa Subotičanima.

Meštani Hajdukova dobili bankomat Poštanske štedioniceBanka „Poštanska štedionica“ raspolaže razvijenom mrežom kroz koju nastoji da sve svoje proizvode i usluge učini što dostupnijom svojim klijentima.

- Puštanjem u rad  bankomata, banka ostvaruje svoj cilj širenja poslovne mreže i na taj način banku donosi bliže klijentima, ne samo u Hajdukovu nego i u okolnim mestima. Sama filijala u Subotici funkcioniše na osam poslovnica i jedanaest aktivnih bankomata - dodaje Zoltan Sedlak, u ime banke „Poštanska štedionica“.

Meštani Hajdukova dobili bankomat Poštanske štedionice

Izvor: Subotica.com
Bankomat banke "Poštanske štedionice" u Hajdukovu Bankomat banke "Poštanske štedionice" u Hajdukovu Bankomat banke "Poštanske štedionice" u Hajdukovu Bankomat banke "Poštanske štedionice" u Hajdukovu Bankomat banke "Poštanske štedionice" u Hajdukovu Bankomat banke "Poštanske štedionice" u Hajdukovu Bankomat banke "Poštanske štedionice" u Hajdukovu Bankomat banke "Poštanske štedionice" u Hajdukovu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 7 meseci
Komentara: 26
Pregleda: 4978
Povezane teme

hajdukovo

bankomat

poštanska štedionica

srđan samardžić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.