Komentara: 4
Pregleda: 1761

Meštani Bikova pišu peticiju da im se vrati Dom kulture

10.03.2014. u 16:36h
Izvor: RTV Yueco
Stotinu stanovnika Bikova potpisnici su peticije da se Zadružni Dom kulture Bikovo vrati u vlastištvo selu. Inicvijativa je potekla od mesnog odbora Socijalističke partije Srbije, jer osim Doma kulture, koji se nalazi u veoma ruiniranom stanju, nemaju ni jedno drugo mesto gde bi mogli da se okupe i održe razne kulturne manifestacije. Stanovnici Bikova traže i da se izgrade atarski putevi.
Meštani Bikova pišu peticiju da im se vrati Dom kulture

Zadružni Dom kulture u Bikovu je 2002. godine privatizovan. Od tada do danas u njega se nije ulagalo i skroz je ruiniran i uništen. Ideja članova Socijalističke partije Srbije je da se vrati u vlasništvo Mesnoj zajednici “Bikovo”, kako bi mogao da se uredi, rekonstruiše i ponovo postane mesto za druženje i okupljanje meštana.

U prostorijama Doma kulture održan je sastanak sa meštanima kako bi se upoznali sa problemima sela. Socijalisti ističu da je neophodno i da se urede atarski putevi, jer ima 17 farmi kojima se nakon kiša i otapanja snega ne može prići.

Meštani kažu da im je uništen i Fudbalski klub “Bikovo” i da je neophodno da pomoć kako bi se uredio stadion i klub “stao na noge”. Od grada će da dobiju određenu sumu novca za prvu pomoć, kažu socijalisti.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 4
Pregleda: 1761
Povezane teme

bikovo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.