• Pregleda: 8136

Mesečne karte za prevoz za učenike srednjih škola

Sekretarijat za društvene delatnosti grada Subotice obaveštava učenike srednjih škola koji koriste usluge javog prevoza o uslovima za ostvarivanje prava na određene benificije kod izdavanja mesečnih putnih karti.
Mesečne karte za prevoz za učenike srednjih škola

Učenicima putnicima subotičkih srednjih škola mesečne karte za putovanja rešavaće se u srednjim školama u koje su upisani. Ovo važi samo za učenike koji su stanovnici Grada Subotice.

Učenicima putnicima koji iz subotičke opštine putuju za Bačku Topolu, Kanjižu, Sombor ili Novi Kneževac, mesečne karte za putovanje rešavaće se u Gradskoj upravi, Trg slobode broj 1, III sprat, soba 305, svakog dana počev od 12. pa sve do 23. avgusta 2013. godine i to od 9 do 13.30 časova.

Za regulisanje prava za mesečnu kartu učenici treba da prilože:

  • fotokopiju lične karte (ako učenik nema, onda jednog od roditelja);
  • potvrdu škole o upisu (potvrda mora sadržati obrazovni profil);
  • dokaz o pozitivnom uspehu (fotokopija đačke knjižice ili svedočanstva, uz prikaz orginala).

Učenici slabog materijalnog stanja, koji nisu u mogućnosti da plaćaju cenu regresirane mesečne karte treba da se obrate Centru za socijalni rad grada Subotice, Alekse Šantića broj 27 za oslobađanje plaćanja učešća za cenu mesečne karte.

NAPOMENE:

  • Učenici linearno plaćaju 1.800,00 dinara od pune cene mesečne karte.
  • Učenici 1. razreda srednje škole koji su upisani u susedne opštine na obrazovne profile kojih ima u srednjim školama u Subotici, bez obzira da li je u školskoj godini planirano-otvarano odeljenje tog profila, odnosno zanimanja, plaćaju punu cenu mesečne karte.
  • Učenici koji imaju negativan uspeh plaćaju punu cenu mesečne karte.

povezane teme

3
ZSUZSANNA Odgovori
"Učenici 1.razreda sred.škole koji su upisani u susedne opštine ....."
samo niko ne pita možda nema u Subotici na mađarskom ili možda na srpskom jeziku itd ..
inače se moj sin upisao u srednju teh.u Novi Kneževac za vozača i naormalno mu ne sleduje karta mesečna sa popustom ...opet prave razlike među đacima ....
pametan Odgovori
Učenici koji imaju negativan uspeh plaćaju punu cenu mesečne karte.Tako pomažete deci koja nisu postigla uspeh ko Vam je dao to pravo?Možda tog dana dete je bilo gladno u školi i nije moglo da uči i da pamti! OVO JE DISKRIMINACIJA.HITNA OSTAVKA DIREKTORA SUTRANSA!!!!!!!!!!!!!
saska Odgovori
E pametanu moj.Da si malo upuceniji,znao bi da to nema veze sa SU-TRANS om.Ne odlucuju oni nego opstina.Prvo proveri,pa onda pisi.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.