Komentara: 0
Pregleda: 3506

Memorijalni turnir "Refik Memišević - Brale" za vikend u Hali sportova

20.06.2017. u 10:27h
Izvor: Subotica.com
Dvanaesti po redu međunarodni kadetski turnir u rvanju grčko rimskim stilom koji nosi ime po Refiku Memiševiću – Braletu, proslavljenom šampionu Subotice održaće se 24. i 25. juna u Hali sportova.
Memorijalni turnir "Refik Memišević - Brale" za vikend u Hali sportova

Rvački klub Spartak i Rvački savez Srbije i ove godine organizuju tradicionalni memorijal  „Refik Memišević –Brale”. Na turniru će učestvovati 15 reprezentacija iz celog sveta. 

Memorijal Memišević nalazi se u zvaničnom kalendaru Svetske rvačke federacije i iz godine u godinu okuplja sve više učesnika. Ovog puta na sutrunjačama u Hali sportova nadmateće se oko 140 takmičara. Reprezentacija Srbije nastupaće sa 12 takmičara, a iz Spartaka će biti samo Kristijan Tači.

Za neke rvače biće ovo ujedno i kvalifikacioni turnir za Evropsko prvenstvo koje se održava od 24. do 30. jula u Sarajevu.

Nadmetanja počinju u subotu 24. juna od 9 časova, a svečano otvaranje je zakazano za  16,30 časova, nakon čega slede finalne borbe, dok je drugi finalni dan i zatvaranje u nedelju. Ulaz u Halu sportova je besplatan.

Nakon turnira u Subotici od 26. juna do 2. jula održaće se rvački kamp gde se očekuje veliki broj mladih rvača iz celog sveta.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3506

Povezana vest

Povezane teme

hala sportova

hala sportova subotica

subotička hala sportova

refik memišević brale

rvanje

rvanje grčko rimskim stilom

rvački klub spartak

turnir refik memišević brale

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.