Komentara: 2
Pregleda: 3823

Memorijalna trka u čast Drena Mandića

25.07.2012. u 22:12h
Atletsko rekreativni klub "Tron" organizuje 1. avgusta sportsku manifestaciju "IV memorijalna trka - Dren Mandić”" kao sećanje na tragično nastradalog klupskog druga, planinara Drena Mandića.
Memorijalna trka u čast Drena Mandića

Staza je dugačka 8240 metara, a prva tri takmičara biće nagrađeni peharom. Staza se van konkurencije može savladati i brzim hodanjem, ili trčanjem više takmičara.

Cilj ove manifesracije je i obogaćivanje sportsko–rekreativnog sadržaja na Paliću, ukazivanje na značaj fizičke aktivnosti, jačanje sportskog duha, širenje sportske kulture i omogućavanje bavljenja spotrom svim osobama bez ograničenja. 

Trka će se održati na Muškom štrandu na Paliću sa početkom u 18 časova.

Više informacija vezano za samu manifestaciju možete dobiti telefonom na broj 063/84-24-800

Dren Mandić, član ekspedicije "Srbija K2 2008." rođen 13.12.1976., član ZPK "Spartak", tragično je nastradao 1. avgusta 2008. godine na završnom usponu ka vrhu K2, na visini od oko 8200m, na detalju zvanom "Bottleneck".

Memorijalna trka u čast Drena Mandića

IV memorijalna trka - Dren Mandić, u organizaciji ARK "TRON"

Mesto i vreme: 01. avgust 2012. godine, Palić, bivši klub Del Lago, muški štrand, start u 18h, limit trke 80 minuta.

Cilj sportske manifestacije: sećanje na tragično nastradalog klubskog druga, planinara Drena Mandića, obogaćivanje sportsko-rekreativnog sadržaja na Paliću, ukazivanje na značaj fizičke aktivnosti, jačanje sportskog duha, širenje sportske kulture, omogućavanje bavljenja sportom svim ljudima bez obzira na godine, pol, versku i rasnu pripadnost, promocija rekreativnog trčanja, prijem novih zainteresovanih rekreativaca u Atletsko Rekreativni Klub TRON.

Prijavljivanje: na licu mesta, klub DeLago, muški štrand na Paliću, na dan 4.Memorijalne trke Dren Mandić. Kotizacija za učešće je 200 dinara po trkaču.

Dužina i vrste trka: U znak sećanja na visinu na kojoj je Dren nastradao, staza je dugačka 8240 metara. Kategorije na trci su apsolutna muška i ženska, prva tri takmičara biće nagrađeni peharom. Van konkurencije staza može da se savlada i brzim hodanjem ili trčanjem više takmičara (štafete). I van konkurencije će se meriti vreme, ali neće biti proglašenja pobednika. Spisak svih trkača koji savladaju stazu sa rezultatima biće objavljen na sajtu TRON-a www.tron.org.rs

Opšte informacije: Svaki učesnik je dužan da izvrši prijavu za zapisničkim stolom najkasnije 15 minuta pre starta. Na sportskoj manifestaciji svako učestvuje na svoju odgovornost što se potvrđuje svojeručnim potpisom na prijavnom listu i izjavi o psihičkoj i fizičkoj spremnosti.Organizator brine o bezbednoti učesnika na samoj stazi i obezbeđuje lekarsko dežurstvo na sportskoj manifestaciji, kao i osveženje u toku i nakon trke.

Postavljeno pre 11 godina i 8 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3823
Povezane teme

Dren Mandić

atletsko rekreativni klub tron

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.