• Pregleda: 4855

Memorijal "Mirko Vujković" sutra na bazenu u Dudovoj šumi

Na Gradskom bazenu u Subotici u subotu održaće se 2. Memorijalni susret u čast Mirka Vujkovića, vaterpolo igrača, trenera i uvaženog sportskog radnika. Pored veterana Spartaka na turniru učestvuju Polet, Vojvodina i Bečej koji i brani trofej.
Memorijal "Mirko Vujković" sutra na bazenu u Dudovoj šumi

Ovo je druga godina za redom da veterani Vaterpolo kluba "Spartak" organizuju memorijalni turnir u čast Mirka Vujkovića, sportiste i sportskog radnika koji je igrao, vredno radio, stvarao u vaterpolu više od pola veka.

Turnir će u subotu, nakon svečanog otvaranja koje je zakazano u 9 časova, početi duelom U12 selekcija Spartaka i Spartak-Prozivke, zatim slede mečevi veterana: Spartak - Bečej (10h), Polet - Vojvodina (10,30h), Spartak - Vojvodina (11h), Bečej - Polet (11,30h), Spartak - Polet (12h), dok će turnir zatvoriti duel susret Vojvodine i Bečeja (12,30h).

Po završetku poslednjeg meča održaće se ceremonija svečanog zatvaranja, uz podelu pehara, a veterani će se zatim nastaviti družiti u jednom lokalnom ugostiteljskom objektu.

Iako je rezultat u drugom planu spomenimo da je prvo mesto na prvom turniru osvojila ekipa Bečeja, drugo mesto je pripalo Spartaku, Vojvodina je bila treća, dok je poslednje mesto zauzeo Polet iz Sombora.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.