Komentara: 0
Pregleda: 3413

Međunarodni teniski turnir "Serbia F12"

07.09.2013. u 10:27h
Izvor: RTV City
Tenis klub "Spartak" organizuje međunarodni turnir "Serbia F12". Na turniru učestvuju mladi i talentovani teniseri koji će se na 6 terena sa šljakom boriti za nagradni fond od 10 000 dolara. Turnir počinje kvalifikacijama danas (7. septembar), dok su svečano otvaranje i mečevi glavnog turnira najavljeni za 10. septembar. Finale je zakazano za 15. septembar sa početkom u 10 časova.
Međunarodni teniski turnir "Serbia F12"

“Turnir se igra u muškoj konkurenciji. Imamo najave da će za kvalifikacije biti ispunjena cela tabla. U glavnom žrebu ima 32 takmičara, i to će biti puno.” - rekao je Ladislav Iršai, potpredsednik TK "Spartak".

Direktor turnira Tibor Demeter najavljuje za ovu godinu jedan od najjačih turnira.

“Takozvani cut off, odnosno poslednji prijavljeni igrač koji se nalazi u glavnom turniru je 930-ti na rang listi. U dosadašnjih 12 turnira održanih u Srbiji cut off je bio uvek preko 1000. Znači kod nas su se verovatno prijavili najbolji igrači koji igraju ove turnire.” – kaže on.

Ove godine glavni turnir igraće se na još dva nova terena TK "Spartak" na kojima će prvi mečevi biti odigrani nakon svečanog otvaranja turnira, koje je zakazano za utorak  u 19h i 30 min u Dudovoj šumi. Kao novina najavljeno je i praćenje rezultata u  realnom vremenu putem Interneta.

“Mečevi će se tekstualno prenositi preko Interneta. Stranica sa trenutnim rezultatatima se nalazi na sajtu Teniskog saveza Srbije i preko njega se tačno može pratiti kako se meč odvija, poen po poen, procenti uspešnosti itd.” - objašnjava  Demeter.

Za više detalja o učesnicima, rasporedu i trenutnim rezultatima posetite sajt ITF Tennis-a.

Međunarodni teniski turnir "Serbia F12"

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 10 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3413
Povezane teme

teniski turnir

tibor demeter

tenis klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.