Komentara: 0
Pregleda: 1368

Međunarodni savetodavni dani

21.10.2014. u 18:27h
Izvor: Subotica.com
U Subotici će se, 4. i 5. novembra 2014. godine, održati Međunarodni dani razgovora između nosilaca osiguranja Republike Srbije i Mađarske, u oblasti penzijskog osiguranja.
Međunarodni savetodavni dani

Na tim razgovorima će stručna lica Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje Srbije i penzijskog osiguranja Mađarske, davati odgovore i savete zainteresovanim licima, u vezi sa ostvarivanjem prava iz ove oblasti, primenom Konvencije između Vlade Fererativne Narodne Republike Jugoslavije i Vlade Narodne Republike Mađarske o uređenju pitanja socijalnog osiguranja njihovih državljana.

Savetovanje će se vršiti u prostorijama Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje, odnosno Pokrajinskog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje, Trg slobode 3 Subotica, u UTORAK od 9 do 17 časova i u SREDU od 9 do 15 časova.

Termine možete zakazati na brojeve telefona 024/645-317 i 024/580-200. Sa sobom treba da ponesete vaše dokumente o osiguranju i ličnu kartu ili pasoš.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1368
Povezane teme

savetodavni dani

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.