Komentara: 0
Pregleda: 1511

Međunarodni mačevalački susret za vikend

27.06.2013. u 14:23h
Mačevalački klub "SPARTAK" će 29. i 30. juna 2013. godine održati prijateljski susret i međunarodno takmičenje sa Ljubljanskim mačevalačkim klubovima iz Slovenije u OŠ "Miroslav Antić" na Paliću pod motom "Sportski turizam".
Međunarodni mačevalački susret za vikend

Na susretu će biti prisutno  11 takmičara iz Ljubljane od kojih je 6 devojčica i 5 dečaka. U isto vreme u posetu dolazi i osmoro roditelja, koji će vikend provesti u razgledanju grada Subotice i Palića.

Takmičenje počinje u subotu 29. juna sa početkom od 9 časova. Na tamkmičenju če učestvovati četiri kategorije, Pioniri A i B kao i stariji uzrasti u muškoj i ženskoj konkurenciji. Ovo tamičenje je u i sto vreme i prvi kontrolni trening mlađih takmičara za selektora i nacionalnog trenera Lazara Jaramazovića.

Od subotičkih takmičara  Mačevalačkog kluba "SPARTAK"  na ovom takmičenju učestvovaće 14 takmičara.

Cilj ovog susreta je da se obnove stari kontakti između mačevalaca Subotice i Slovenije koji su prekinuti pre dvadesetak godina.

Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1511
Povezane teme

mačevanje

mačevalački klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.