Komentara: 4
Pregleda: 2606

Međunarodni karavan pjesnika 10. maja u Subotici

28.04.2013. u 18:08h
Izvor: SuMedija
Subotica će 10. maja, biti domaćin Međunarodnom karavanu pjesnika Novi Sad, Subotica,Beograd, Niš - „Kultura snova, Zagreb”. Poetsko veče biće organizovano u sali Gradske biblioteke u Subotici u 19 časova.
Međunarodni karavan pjesnika 10. maja u Subotici

Najavljeno je gostovanje brojnih pesnika iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, i Subotice, među kojima su Zdravko Odorčić, pesnik iz Zagreba, Lidija Puđak, pesnikinja iz Zagreba, Mario Vranješ, pesnik iz Tuzle i brojni drugi.

Suboticu će između ostalih predstaviti Dijana Uherek Stevanović, pesnikinja, članica Društva učitelja Subotice i učiteljica razredne nastave u Osnovnoj školi „Miroslav Antić” sa Palića ( koja je nedavno promovisala i svoj prvenac „Van vremena”), Janoš Sekereš Jane, stvaralac iz Subotice, Slavica Lukač Torma, Predrag Opalić i drugi pesnici i autori poezije iz našeg grada, kao i brojni drugi iz Beograda i Novog Sada.

U kulturnom delu programa učestvovaće dubovi Jelena Dubovi, Sonja Savić i Veljko Dragašević - gitaristi, i plesni par Klaudija Garzo i Valentin Horvat.

Međunarodni karavan pjesnika organizuju i pomogli su Društvo učitelja Subotice, Citat.rs sajt, organizacija Sindikata Subotice, Grad Subotica i Gradska biblioteka. Medijski sponzori su „Subotičke novine”, TV K23, TV City i Radio snova Zagreb.

Izvor: SuMedija
Poetsko veče: "Međunarodni karavan pjesnika" Poetsko veče: "Međunarodni karavan pjesnika" Poetsko veče: "Međunarodni karavan pjesnika" Poetsko veče: "Međunarodni karavan pjesnika" Poetsko veče: "Međunarodni karavan pjesnika" Poetsko veče: "Međunarodni karavan pjesnika" Poetsko veče: "Međunarodni karavan pjesnika" Poetsko veče: "Međunarodni karavan pjesnika"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 2606
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.