Komentara: 1
Pregleda: 2509
Foto

Međunarodni Festival pozorišta za decu počinje u nedelju

13.05.2013. u 17:59h
Izvor: RTV Yueco
Dvadeseti, jubilarni Međunarodni festival pozorišta za decu biće održan od 19. do 25. maja.
Međunarodni Festival pozorišta za decu počinje u nedelju

Tokom sedam dana, Festival će ugostiti umetnike, pozorišne stručnjake I studente pozorišnih škola sa raznih strana Evrope I sveta I zemlje domaćina. Budžet Festivala iznosi petnaest miliona dinara, a sufinasiraju ga Grad, Pokrajina I Republika.

Međutim do poslednje sednice Festivala, koja je održana u petak prošle nedelje još uvek nije potpisan ugovor sa Ministarstvom kulture, a nije dobijena ni zvanična odluka Komisije za dodelu dogovorenih sredstava u visini od šest miliona dinara, što može dovesti u pitanje održavanje Festivala, po rečima producenta Festivala, Blaže Perovića.

Za sada postoje samo usmena uveravanja od strane Ministarstva kulture da su sredstva odobrena. Ovaj problem bi trebalo da bude razrešen sutra kada će se predstavnici Festivala sastati sa državnim sekretarom Ministarstva kulture.

Izvor: RTV Yueco
KZN povodom predstojećeg 20. jubilarnog Festivala pozorišta za decu KZN povodom predstojećeg 20. jubilarnog Festivala pozorišta za decu KZN povodom predstojećeg 20. jubilarnog Festivala pozorišta za decu KZN povodom predstojećeg 20. jubilarnog Festivala pozorišta za decu KZN povodom predstojećeg 20. jubilarnog Festivala pozorišta za decu KZN povodom predstojećeg 20. jubilarnog Festivala pozorišta za decu KZN povodom predstojećeg 20. jubilarnog Festivala pozorišta za decu
Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2509
Povezane teme

međunarodni festival pozorišta za decu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.