Komentara: 0
Pregleda: 2318

Maratonci sa Palića učestvovali na Trci prijateljstva

23.06.2015. u 15:52h
Izvor: Subotica.com
Protekle subote u Kuli održana je Trka prijateljstva (Ultimate nutrition) 2015 na 6km dužine. U trci je učestvovalo preko 400 trkača iz regiona, a među njima oko 30 subotičana, od kojih samo 20 iz Atletsko rekreativnog kluba "Tron" sa Palića.
Maratonci sa Palića učestvovali na Trci prijateljstva

Što se tiče osvarenih plasmana članova takmičara iz palićkog kluba, u kategoriji juniora Adrian Malagurski osvojio je 3. mesto sa vremenom 22:02, dok je  Dragan Ćirić (NS) u kategoriji veterana preko 60 godina osvojio 2. mesto, sa vremenom 26:12.

Treba istaći i rezultat Radovana Radulović iz kluba "Ahiles" Palić, koji je osvojio 1. mesto u kategoriji sa vremenom 24:32.

Kako ističu iz ARK "Tron" vreme je poslužilo takmičare, a sa druge strane, očigledno je svima prijalo da se oprobaju na standardnoj dužini četvrtkom, te da vide koji je to trenutni maksimum koji mogu da postignu.

Uz par sitnih i skoro pa zanemarljivih zamerki organizacija je ocenjena vrlo pozitivno.

Na trci je ostvareno puno ličnih rekorda, a bila je do dobra priprema za noćni polumaraton 2015 koji očekuje takmičare Trona već u subotu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2318
Povezane teme

atletsko rekreativni klub tron

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.