Komentara: 1
Pregleda: 3752

Manje pacijenata u Kovid delu bolnice, broj zaraženih na dnevnom nivou i dalje visok

14.04.2021. u 15:51h > 18:29
Izvor: Subotica.com
Manje pacijenata u Kovid delu bolnice, broj zaraženih na dnevnom nivou i dalje visok

Tokom prethodnog dana u Severnobačkom okrugu je registrovano 118 novih slučajeva infekcije virusom kovid-19. Najveći broj slučajeva je registrovan u Subotici, njih 104, a slede Mali Iđoš sa 8 i Bačka Topola sa 6 novoobolelih, navodi se u današnjem izveštaju o epidemiološkoj situaciji Zavoda za javno zdravlje Subotica.

Po današnjem izveštaju iz Opšte bolnice Subotica, u prethodna 24 sata u Kovid respiratornoj ambulanti bolnice pregledano je 56 pacijenata, od kojih je 26 zadržano na lečenju u Kovid delu bolnice, dok je 13 pacijenata otpušteno na dalje kućno lečenje i izolaciju.

- Trenutno se na lečenju u Kovid delu bolnice nalazi 156 pacijenata. U Kovid jedinici intenzivnog lečenja nalazi se 18 pacijenata na mehaničkoj ventilaciji - navodi se u izveštaju subotičke bolnice.

Manje pacijenata u Kovid delu bolnice, broj zaraženih na dnevnom nivou i dalje visokInstitut za javno zdravlje Vojvodine epidemiološku situaciju u pokrajini i dalje ocenjuje kao vanrednu, sa stabilizacijom trenda obolevanja na visokim nivoima, navodeći da broj registrovanih aktivnih slučajeva zaraze u Subotici u ovom trenutku iznosi više od 1.200.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 5 dana
Komentara: 1
Pregleda: 3752
Povezane teme

subotička bolnica

zavod za javno zdravlje

bolnica

opšta bolnica

bolnica subotica

korona virus

epidemija korona virusa

korona

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.