Komentara: 8
Pregleda: 5046

Mandić povukao ostavku, fudbaleri Bačke počeli pripreme za nastavak sezone

07.02.2015. u 18:43h
Izvor: Subotica.com
U FK "Bačka 1901" ponovo mirno, barem za sada. Predsednik u ostavci kako saznajemo povukao je svoju odluku, te se vratio na čelo najstarijeg srpskog kluba, a za zamenike ostavio je Radonjića i Stantića. Danas su počele i pripreme za nastavak sezone, a tim Bačke pretrpeo je izvestan broj promena.
Mandić povukao ostavku, fudbaleri Bačke počeli pripreme za nastavak sezone

Zoran Mandić, predsednik Upravnog odbora Bačka 1901, povukao je ostavku koju je podneo u avgustu mesecu prošle godine. Posle dve neuspele Skupštine suprotstavljene strane ipak su našle zajednički jezik kako bi klub mogao da funkcioniše u nastavku sezone.

Između ostalog, dogovoreno je da Mandić i dalje obavlja funkciju predsednika Kluba do isteka mandata, a da na mestu potpredsednika ostanu Dragoslav Radonjić i Ivica Stantić.

Počele pripreme za prolećni deo sezone

Pripreme za prolećni deo prvenstvene trke u Srpskoj ligi, Vojvodina počeli su i fudbaleri Bačke 1901 uz izmenjeni igrački kadar. Jovan Simović i Milan Kolundžić ponovo su u timu kraj Somborske kapije. Nikić i Poljaković nakon pauze zbog povreda vratili su se u trenažni proces, a iz kadetskog tima prvoj ekipi priključeni su Francišković, Gavrić i Nađ, dok su Milikić i Ćalasan su došli iz Spartaka.

Mandić povukao ostavku, fudbaleri Bačke počeli pripreme za nastavak sezone

Šef struke Slobodan Kustudić u kratkim crtama izneo je plan priprema.

- "Kompletne pripreme odradićemo u Subotici na terenima kraj Somborske kapije. Prvi deo odvijaće se kombinovano uz rad na terenu i u teretani, dok je za drugi deo u planu da se odigra devet kontrolnih mečeva.. Igrački kadar još nije kompletan, biće tu promena koje ćemo rešavati polako u hodu tokom pripremnog perioda." - izjavio je Kustudić

Danas na terenu kraj Somborske kapije tim Slobodana Kustudića odmerio je snage u prijateljskoj utakmici sa omladinskom ekipom Spartaka, a meč je završen bez pobednika, iako je Spartak na poluvremenu imao prednost od 2:0.

Bačka 1901 – Spartak (omladinski tim) 2:2 (0:2)
Bajrami 62' i Kiš 75' (iz penala) za Bačku, a Đokić u 20' i 35' za Spartak.

BAČKA: Tasić, Kiš, Svitić, Poljaković, Savović, Milikić, Nikić, Simović, Damjanović, Puhalak, Maksimović. Igrali su još: Tripković, Ćalasan, Kozoš, Kolundžić, Bajrami, Gavrić, Kemenj, Radić.

SPARTAK: Gabrić, Zobenica, Mijatović, Vukoičić, Simić, Bursać, Zolnaić, Sili, Stošić, Stamenković, Đokić. Igrali su još: Žužo, Mrđenović, Bajčev, Mesaroš.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 2 meseca
Komentara: 8
Pregleda: 5046

Povezane vesti

Povezane teme

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

stadion kraj somborske kapije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.