Komentara: 35
Pregleda: 13414

Maloletnici napali i opljačkali više osoba, policija ih ubrzo identifikovala i privela

29.08.2018. u 17:09h
Izvor: Subotica.com
Subotička policija, neposredno nakon izvršenja razbojništva, razbojništva u pokušaju i teške krađe na naročito opasan ili drzak način, uhapsila je trojicu maloletnika, uzrasta 17 i 16 godina, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ova krivična dela.
Maloletnici napali i opljačkali više osoba, policija ih ubrzo identifikovala i privela

Kako se navodi u saopštenju Policijske uprave Subotica, sumnja se da su trojica juče, sa leđa prišli muškarcu na ulici, gurnuli ga na zemlju i uz upotrebu sile oteli mu novčanik sa novcem i ličnim dokumentima. Kasnije su, kako se takođe sumnja, na isti način drugoj ženi na ulici strgli zlatni lanac sa vrata.

Takođe, istog dana ženi koja se kretala biciklom pokušali su da strgnu srebrni lanac sa vrata, ali su odustali kada im je ona pružila otpor.

Dvojica sedamnaestogodišnjaka su, uz krivičnu prijavu privedena Višem javnom tužilaštvu u Subotici, a nakon saslušanja sudskim rešenjem određen im je pritvor do 30 dana, dok je šesnaestogodišnji mladić, u pratnji radnika Centra za socijalni rad sproveden na izdržavanje kazne zatvora u Vaspitno- popravni dom u Kruševcu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 7 meseci
Komentara: 35
Pregleda: 13414
Povezane teme

subotička policija

teška krađa

pljačka

razbojništvo

hapšenje

maloletnici

razbojništvo u pokušaju

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.