Komentara: 43
Pregleda: 20391

Maloletnica, svedok prebijanja 17-godišnjaka, dobija pretnje smrću

03.11.2019. u 10:39h > 12:09
Izvor: Subotica.com
Svedoku, koji je prepoznao i policiji ispričao ko je jedan od mladića koji je bio u grupi koja je napala i nanela povrede A.S. (17) na autobuskoj stanici kod “Lifke”, stigle su pretnje smrću.
Maloletnica, svedok prebijanja 17-godišnjaka, dobija pretnje smrću

Devojčica, takođe maloletna, slučajno se zadesila na istoj autobuskoj stanici kada je sedmoro momaka napalo A.S. Momci su počeli da ga šutiraju i tuku drvenim štapovima.

- Među građanima koji su takođe bili tu, bila je i jedna žena koja je terala huligane a moje dete joj je reklo da je jednog od njih prepoznala. To je posle ispričala i policiji, rekla ko je jedan od njih i oni su ubrzo uhvaćeni – priča majka devojčice, koja takođe iz straha zbog sopstvene bezbednosti želi da ostane anonimna. – Iste večeri joj je drug javio da je u opasnosti. Njemu je mladić koga je prepoznala napisao da će ukoliko je sretnu ili se nešto desi nju sigurno ubiti!

Roditelji su pretnje odmah prijavili policiji i sve poruke u devojčicinom telefonu biće predate PU Subotica zbog dalje istrage.

- Moje dete je izbezumljeno od straha. Uradila je ono što je mislila da je najbolje, iako uopšte ne poznaje vršnjaka koga su pretukli. A sada je ona u opasnosti – dalje će majka. – Ne znam šta da radim. U policiji su mom suprugu reki da će je čuvati ako bude trebalo, a ja ne znam ni da li uopšte sutra da je pustim u školu. Policija jeste uhvatila počinioce, ali su oni uglavnom maloletni i pušteni su kući. Bojim se da joj se neko ne osveti.

Policija je u petak otkrila pet maloletnika i jednog osamnestogodišnjaka koji su pretukli iz obesti A. S. i njima se na teret stavlja krivično delo nasilničko ponašanje.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 5 meseci
Komentara: 43
Pregleda: 20391

Povezane vesti

Povezane teme

nasilničko ponašanje

pretnja smrću

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.