Komentara: 0
Pregleda: 2954
Foto

Mali fudbal: Kraljevina Srbija pobednik 6. Letnjeg turnira u Prvomajskoj

04.09.2017. u 11:26h
Izvor: Subotica.com
Šesto izdanje Letnjeg turnira koji se igrao od 14. avgusta do 1. septembra na terenu u Prvomajskoj završeno je pobedom ekipe Kraljevine Srbije, koja je u velikom finalu sa 5:0 savladala Su Team.
Mali fudbal: Kraljevina Srbija pobednik 6. Letnjeg turnira u Prvomajskoj

Kompaktna ekipa Su team-a kada je bilo najvažnije nije mogla da računa na neke važne igrače, što zbog povreda što zbog privatnih obaveza, pa su u ovaj duel ušli kao autsajder, iako su najavljivali da će dati sve od sebe, pre svega u znak zahvalnosti za odličnu podršku publike tokom čitavog turnira. Njihova želja da ostave dobar utisak uspela je da se realizuje samo u prvih 20 minuta, pošto je u drugom delu Kraljevina Srbije bila i više nego dominantna (4:0) i bez dileme zasluženo ponela epitet najbolje ekipe turnira. Meč je završen rezultatom 5:0, ali obe ekipe koje su igrale finale proslavile su svoj uspeh na svoj način.

Mali fudbal: Kraljevina Srbija pobednik 6. Letnjeg turnira u Prvomajskoj

Mali fudbal: Kraljevina Srbija pobednik 6. Letnjeg turnira u Prvomajskoj

Pre finala, koje je završeno neposredno pred početak jače kiše, odigran je meč između Prologisa i Sportske kladionice "Milenium". Dve ekipe koje su dva dana ranije izgubile polufinala odigrale su odličan duel u borbi za bronzanu medalju. Meč pun dinamike, lepih poteza, čvrstih duela ali sve u granici ferpleja, pripao je Prologisu rezultatom 4:3.

Mali fudbal: Kraljevina Srbija pobednik 6. Letnjeg turnira u Prvomajskoj

Priznanja najboljim pojedincima uručio je sporski novinar i fotoreporter Dejan Vuković, dok je pehare najboljim ekipama uručio Robert Tot, direktor JKP "Stadion", preduzeća koji je bio glavni organizator turnira, u koji je, kao i prethodnih 5 godina, u sebe utkao i Branislav Kapor, glavno lice organizacije.

Pobedničkoj ekipi pripao je čeku iznosu od 100.000 dinara, finalisti 30.000, dok je trećeplasiranoj ekipi uručen simboličan ček od 20.000 dinara.

Po okončanju svečanosti dodele medalja usledilo je druženje na terasi ugostiteljskog objekta u okviru Sportskog centra "Prvomajska". Većina igrača dobro se poznaje sa ranijih turnira, što je svakako bio jedan razlog više da zajedno proslave kraj još jednog dobro organizovanog i odigranog turnira.

Sledeći tunir u našem gradu, takođe u organizaciji JKP "Stadion", odigraće se tradicionalno u u drugoj polovini decembra i trajaće do prve nedelje januara, u subotičkoj Hali sportova.

Izvor: Subotica.com
Mali fudbal - mečevi za konačan plasman 6. Letnjeg turnira Mali fudbal - mečevi za konačan plasman 6. Letnjeg turnira Mali fudbal - mečevi za konačan plasman 6. Letnjeg turnira Mali fudbal - mečevi za konačan plasman 6. Letnjeg turnira Mali fudbal - mečevi za konačan plasman 6. Letnjeg turnira Mali fudbal - mečevi za konačan plasman 6. Letnjeg turnira Mali fudbal - mečevi za konačan plasman 6. Letnjeg turnira Mali fudbal - mečevi za konačan plasman 6. Letnjeg turnira
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2954
Povezane teme

turnir u malom fudbalu

letnji turnir u malom fudbalu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.