Komentara: 1
Pregleda: 8789

Malagurski zbog povrede odustala od Olimpijskih igara

12.07.2012. u 11:38h
Izvor: Sportski žurnal
I pored velike želje da se što pre oporavi i da sa svojim saigračicama ode na svoje druge Olimpijske igre, Sanja Malagurski je morala da odustane od Londona.
Malagurski zbog povrede odustala od Olimpijskih igara

Teška povreda kolena i dug postoperativni period, nisu dozvolili ovoj mladoj Subotičanki da se na pravi način pripremi za sve napore koje bi sa sobom nosile Igre u Londonu.

Jednostavno, Sanja nije dostigla željenu formu, pa je posle dogovora sa stručnim štabom i selektorom Terzićem, odlučila da napusti pripreme reprezentacije i da se vrati u Italiju.

Njen klub, koji se sada zove Asistel Karnagi Vila Korteze, omogućiće joj slične terapije koje je imala u Srbiji, pa bi bilo dobro da Sanja bude na usluzi Đaniju Kaprari u prvom kolu novog prvenstva.

– Ovo je jedna od najtežih odluka, koje sam morala da donesem u poslednjih par godina – rekla je Sanja za „Žurnal“. – Činjenica je da dve nedelje pred odlazak na Olimpijske igre moja noga nije u nekoj zadovoljavajućoj situaciji, a uostalom ni ja nisam spremna fizički.

Malagurski je još dodala:

– Dogovor sa selektorom je bio da ću se naći u konkurenciji za tim koji ide u London samo ako sam sto odsto spremna. Ponavljam, nisam uspela da se pripremim i ne želim ništa da rizikujem. Sa druge strane, nisam želela da uzmem mesto nekoj od devojaka, koje su od početka priprema u timu, čisto da bih otišla u London – dodala je 22–godišnja Subotičanka.

Malagurski zbog povrede odustala od Olimpijskih igara

Izvor: Sportski žurnal
Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 8789
Povezane teme

sanja malagurski

odbojkaška reprezentacija srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.