• Pregleda: 3492

Mala gostiona čeka 140.000-tog gosta na nedeljnom ručku

Mala gostiona čeka 140.000-tog gosta na nedeljnom ručku

Došao je i taj trenutak. U nedelju, 28.oktobra, pod pretpostavkom da će se tog dana dostići prosečni broj gostiju na nedeljnom porodičnom ručku u "Maloj gostioni" na Paliću ostvaren poslednjih dvanaest nedelja (142 gosta), dočekaćemo jubilarnog, očekivanog , dragog 140.000-tog gosta.

Za tu priliku će "švedski sto" biti naročito aranžiran i dekorisan, sa rekordnim brojem jela u izboru.

Pripremamo i neka iznenađenja za goste koja će učiniti da ovaj ručak bude još bolji, najbolji, atmosfvera prijatnija i nadamo se - gosti zadovoljniji, kažu iz Male gostione.

Za svoje najlojalnije goste "Elitte-Palić" d.o.o. će dodeliti nekoliko atraktivnih nagrada:
- nagradu za 140.000 - tog gosta: godišnja nagrada za nedeljni porodični ručak za dvoje;
- nagrade za 139.999 - tog i 140.001 - tog gosta
- nagrada za najstalnijeg gosta na nedeljnom ručku od prvog dana do danas, na osnovu evidencije iz knjige rezervacija: 4-dnevni izlet, za dvoje Beč - Budimpešta
- 10 kartica "Elitte-kluba" koje će biti dodeljene gostima koji redovno posećuju "Malu gostionu" i druge objekte "Elitte-Palić".  Sa tom karticom vlasnici će imati benefit od 10% na sve utroške u "Elitte-Palić"-u.

I naravno - još i za ovu priliku važi ponuda: ko na nedeljni porodični ručak u nedelju 28. oktobra ove godine dođe sa isečkom tiketa iz "Subotičkih novina" ostvaruje popust u iznosu od 10% na celokupni račun utroška u "Maloj gostioni" tog dana.

Izvor: SuMedija

povezane teme

3
naIvan Odgovori
Na osnovu cega ce se sa 100%-nom sigurnoscu znati ko je 140.000-ti gost ?
Da li su svaki put kada je neki gost dolazio, delili neke numerisane ulaznice, ili kako ?
Ili se to vec tacno zna unapred, ko ce biti srecan dobitnik nedeljnog rucka za dvoje tokom godinu dana, samo nece da nam odaju tajnu.
Kolompar Gustika Odgovori
"nagradu za 140.000 - tog gosta: godišnja nagrada za nedeljni porodični ručak za dvoje; "
Da vas samo pitam, ako moze, ako je porodicni rucak, zasto je samo za dvoje ?
Rucak za dvoje je - rucak za dvoje, a ne porodicni rucak, da izvinete.
Moja porodica broji trinaest clanova, sta ce deda, baba i petoro dece i cetiri unuceta da jede u nedeljama, ako nedaj boze dodjem sada u nedelju i upravo ja budem 140.000-ti gost i osvojim porodicni rucak.
Mogu li ostali da dodju i gledaju kako ja i moja zena zajedno jedemo u gostioni u narednih godinu dana ?
Srele Odgovori
@Kolompar Gustika
Joj koliko nezahvalnosti i pohlepe ima u ovom komentaru.
Prvo, poklonu se ne gleda u zube. Ja bih bio presrecan da dobijem i nedeljni rucak za jednu osobu za godinu dana. Ostali, ako zele, mogu da dodju i PLATE i jedu, ako im je volja.
Druga stvar, porodica su samo najuzi clanovi, ako si dete (neudata/neozenjen) onda su to tvoji mama, tata i brat i (ili) sestra. Tu se NIKAKO ne podrazumeva i baba i deda i unucici i ujaci, ujne, stricevi... To "prosireno drustvo" se zove FAMILIJA.

@naIvan
I ja se pitam kako cemo znati ko je bas taj 140000. gost?
I jedna nepravda: ako su 139999. i 140001. clanovi iste porodice, nije fer da cela ta porodica dobije sve poklone. Bilo bi OK da taj dan nasumicno odaberu neke goste da dobiju "utesne nagrade".
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.