Komentara: 3
Pregleda: 3879

Mala gostiona čeka 140.000-tog gosta na nedeljnom ručku

26.10.2012. u 17:15h
Izvor: SuMedija
Mala gostiona čeka 140.000-tog gosta na nedeljnom ručku

Došao je i taj trenutak. U nedelju, 28.oktobra, pod pretpostavkom da će se tog dana dostići prosečni broj gostiju na nedeljnom porodičnom ručku u "Maloj gostioni" na Paliću ostvaren poslednjih dvanaest nedelja (142 gosta), dočekaćemo jubilarnog, očekivanog , dragog 140.000-tog gosta.

Za tu priliku će "švedski sto" biti naročito aranžiran i dekorisan, sa rekordnim brojem jela u izboru.

Pripremamo i neka iznenađenja za goste koja će učiniti da ovaj ručak bude još bolji, najbolji, atmosfvera prijatnija i nadamo se - gosti zadovoljniji, kažu iz Male gostione.

Za svoje najlojalnije goste "Elitte-Palić" d.o.o. će dodeliti nekoliko atraktivnih nagrada:
- nagradu za 140.000 - tog gosta: godišnja nagrada za nedeljni porodični ručak za dvoje;
- nagrade za 139.999 - tog i 140.001 - tog gosta
- nagrada za najstalnijeg gosta na nedeljnom ručku od prvog dana do danas, na osnovu evidencije iz knjige rezervacija: 4-dnevni izlet, za dvoje Beč - Budimpešta
- 10 kartica "Elitte-kluba" koje će biti dodeljene gostima koji redovno posećuju "Malu gostionu" i druge objekte "Elitte-Palić".  Sa tom karticom vlasnici će imati benefit od 10% na sve utroške u "Elitte-Palić"-u.

I naravno - još i za ovu priliku važi ponuda: ko na nedeljni porodični ručak u nedelju 28. oktobra ove godine dođe sa isečkom tiketa iz "Subotičkih novina" ostvaruje popust u iznosu od 10% na celokupni račun utroška u "Maloj gostioni" tog dana.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 11 godina i 5 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3879
Povezane teme

mala gostiona

nedeljni ručak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.