• Pregleda: 2693

Maglai: Uskoro platforma sanacije Palićkog jezera

Maglai: Uskoro platforma sanacije Palićkog jezera

Izrada platforme sanacije Palićkog jezera i priobalja je pri kraju i za oko dve nedelje biće završen dokument koji će odrediti osnovne pravce sanacije samog jezera i njegovog priobalja, kao i zaštićenog dela, izjavio je gradonačelnik Subotice Jene Maglai.

Na osnovu ovog dokumenta, kako je najavio, biće izrađen akcioni plan, na osnovu kojeg će se od jeseni naredne godine krenuti sa konkretnim aktivnostima u pravcu rešavanja problema jezera.

Izvor: RTV Yueco / Autor: Boris Šuman

povezane teme

10
titov omladinac Odgovori
Prerano je to, sačekajte još koju deceniju.
monte Odgovori
jeste da, da vidim posle izbora sta ce da se prica
Ja Odgovori
Jencika, opet lažeš. Pazi danas su završena predizborna obećanja. Nećemo zaboraviti šta si rekao. Kad ćeš podneti krivičnu prijavu protiv n.n. lopova Agrokombinata.
Milan024 Odgovori
...prvo PLATFORMA, pa onda IDEJNI PROJEKT, pa zatim, RAZRADA IDEJNOG PROJEKTA, pa IZVODJACKI PROJEKT, pa njegova RAZRADA, pa AKCIJSKI PROJEKAT, pa RAZRADA ISTOG, pa....a svuda se UGRADIMO samo 5%. I haj, sta ćeš lepse...ziveo PALIC, ima se, može se!!!!!
nemili posmatrač Odgovori
Palić - Skadar na Bojani.
milioni Odgovori
ohohohohoho ... fekuj Lozane !!! Stani sinak samo malo .... a šta bi onda sa onim silnim milionima koji su do sada dati institutu Jaroslav Černi da izradi studije o sanaciji septičke jame tzv. jezero Palić, aaaaaaaaaa ????

http://www.subotica.rs/files/530/procena-uticaja-deo1

Sada bi da nekom drugom kapne po koje milionče da bi se nova garnitura grebatora omastila, jel da ?!
Sojic Odgovori
Lupeta!
ffilozzoff Odgovori
NEMOJTE od jeseni naredne godine,dolazi zima,pa ulazite u 2016.godini-vec ODMAH RADITE!!!! Nikad kraja GLUPOSTIMA od ovog INTELEKTUALCA????
drp trejd Odgovori
kratko i jasno lopovi
ned Odgovori
Vidimo da je Ministar prosvete bio u poseti 38 godina radim u skoli jos se nije desilo da je i jedan ministar dosao u skolu na diskusiju i razgovor.Obicno je putanja Palic ,rucak u Maloj gostioni i simbolicna poseta skoli bez ikakvog okruglog stola.Ranije je i Obradovic bio u Bajmoku rucak i negde na veselje
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.