Komentara: 16
Pregleda: 3392

Mađarska donirala 8.000 maski za zaposlene u Gradskoj upravi

23.11.2020. u 14:53h
Izvor: Subotica.com
Mađarska donirala 8.000 maski za zaposlene u Gradskoj upravi

Vlada Mađarske je dostavila 8.000 zaštitnih maski subotičkoj Gradskoj upravi, a koja je dopremljena posredstvom humanitarne organizacije Subotičke biskupije „Karitas“.

- Kao što je poznato, sve službe lokalne samouprave rade po redovnom radnom vremenu i zaposleni na svom radnom mestu izvršavaju svoje radne zadatke, a sve u cilju nesmetanog funkcionisanja uprave i ažurnog udovoljavanja potrebama građana. Kako bismo ispoštovali epidemiološke mere i sačuvali zdravlje naših zaposlenih i stranki sa kojima svakodnevno komuniciramo zaštitna maska je jedna od potrepština koja je uvek dobrodošla - rekao je Balint Pastor, predsednik gradske Skupštine - Odgovornost prema sebi i prema drugima u ovoj vanrednoj zdravstvenoj situaciji je ogromna, zato i ovim putem zahvaljujemo Vladi Mađarske koja nam je izašla u susret i na ovaj način doprinela nesmetanom radu lokalnih organa.

Pastor ističe da je donacija nastavak dobre saradnje koju Gradska uprava ima sa organizacijom "Karitas" i da je upravo to lep primer saradnje kada civilna organizacija pruža podršku organima vlasti, u ovom slučaju lokalnoj samoupravi.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 5 meseci
Komentara: 16
Pregleda: 3392
Povezane teme

karitas

balint pastor

zaštitna maska

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.