Komentara: 0
Pregleda: 3472

"Mačići" posetili stomatološki centar Nordent

03.06.2015. u 17:45h
Izvor: Subotica.com
U nedelju, 31.5.2015. bio je Međunarodni Dan deteta. Tim povodom je u Stomatološkom centru NorDent organizovana poseta dece iz obdaništa „Kalimero“ sa Palića.
"Mačići" posetili stomatološki centar Nordent

Deca uzrasta od tri do pet godina, polaznici grupe "Mačići" sa zadovoljstvom su seli u stomatološku stolicu. Doktorica Melinda Agošton Vida upoznala ih je sa održavanjem oralne higijene i demonstrirala pravilno pranje zuba. 

"Redovnim posetama stomatologu i malim sanacijama, deca ne preživljavaju takve traume, kao što se dešava kada dolaze sa već izraženim bolovima na znatno intenzivnije terapije svojih zubića. Mlečni zubi će svakako jednog dana ispasti, ali je njihovo zdravlje važno za pravilno i zdravo formiranje stalnih zuba" - kaže dr Vida, iz Stomatološkog centra NorDent.

„Mačići“ su, nakon pregleda, kao zaslugu za svoju hrabrost u stolici, dobili poklon paketiće: četkicu za zube, balon i diplomicu. Nakon užine deca su se vratila u svoje obdanište zadovoljna, srećna i ponosna sa lepom uspomenom iz, možda na prvi pogled, najmanje očekivanog mesta - stomatološke ordinacije.

Izvor: Subotica.com
Poseta dece stomatološkom centru Nordent, povodom Međunarodnog Dana deteta Poseta dece stomatološkom centru Nordent, povodom Međunarodnog Dana deteta Poseta dece stomatološkom centru Nordent, povodom Međunarodnog Dana deteta Poseta dece stomatološkom centru Nordent, povodom Međunarodnog Dana deteta Poseta dece stomatološkom centru Nordent, povodom Međunarodnog Dana deteta Poseta dece stomatološkom centru Nordent, povodom Međunarodnog Dana deteta Poseta dece stomatološkom centru Nordent, povodom Međunarodnog Dana deteta Poseta dece stomatološkom centru Nordent, povodom Međunarodnog Dana deteta
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3472
Povezane teme

nordent

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.