Komentara: 5
Pregleda: 3943

LSV predala kandidature za većinske pokrajinske izbore

05.04.2012. u 18:07h
Izvor: RTV Yueco
LSV predala kandidature za većinske pokrajinske izbore

Predstavnici Lige socijaldemokrata Vojvodine predali su listu kandidata za sve četiri izborne jedinice u Subotici za izbor poslanika u Skupštini Vojvodine po većinskom sistemu.

Kandidati ove stranke su sociolog Mirana Dmitrović, diplomirani pravnik Dragan Andrić, diplomirani inženjer elektrotehnike Goran Kamber i doktor veterinarske medicine Tibor Murenji. Pokrajinski parlament broji 120 poslanika, od kojih se polovina bira po proporcionalnom, a polovina po većinskom sistemu.

Izbori za pokrajinske poslanike po većinskom sistemu biće održani zajedno sa lokalnim i parlamentarnim izborima 06. maja, a kandidati pomenute koalicije najavljuju da će se i dalje boriti za interese Vojvodine, a ne samo tokom kampanje.

Predsednik Gradskog odbora LSV-a Veljko Vojnić tom prilikom odgovorio je na jučerašnje saopštenje SVM-a po pitanju Zakona o javnoj svojini, odnosno nedonošenja Uredbe kojom bi se na Vojvodinu preneo deo imovine.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 2 nedelje
Komentara: 5
Pregleda: 3943
Povezane teme

LSV

liga socijaldemokrata vojvodine

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.