Komentara: 9
Pregleda: 2795

LSV pozvala da se glasa za Tadića i kandidate DS u drugom krugu

16.05.2012. u 18:04h
Izvor: RTV Yueco
Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva sve članove, simpatizere i glasače koji su im dali podršku u prvom krugu izbora, kao i sve ostale građane i građanke Subotice da izađu na izbore u drugom krugu i podrže Borisa Tadića na predsedničkim izborima, odnosno sve kandidate koalicije “Izbor za bolju Vojvodinu” iz Subotice na Pokrajinskim izborima po većinskom sistemu.
LSV pozvala da se glasa za Tadića i kandidate DS u drugom krugu

Sličnu poruku svim Bunjevcima uputila je i Bunjevačka matica.

Predsednik Gradskog odbora LSV u Subotici Veljko Vojnić rekao je da podržavaju Tadića sa jakim uverenjem da će on nastaviti sa putem Srbije u Evropsku uniju.

Prema njegovim rečima, alternativa EU drugih opcija ne predstavlja rešenje za LSV, već predstavlja nastavak agonije iz 90-ih.

Vojnić smatra da je priča o pokradenim glasovima kampanja i spinovanje Tomislava Nikolića za drugi krug izbora, ne bi li ga građanstvo podržalo, obzirom da nisu podržali njihov program.

LSV na pokrajinskim izborima otvoreno podržava kandidate DS-a. Kandidate Saveza vojvođanskih Mađara ne žele da podrže zbog, kako je rekao Vojnić, negativne kampanje i neistina koje su iznete prema LSV. Vojnić je još jednom ponovio da će LSV tužiti Pastora zbog stavova koje je izneo po pitanju rezultata Lige na prethodnim izborima.

Ligaši su nezadovoljni time što je SVM "pristupio hajci" u organizaciji Srpske napredne stranke, što je po Vojniću dokaz da je bila u planu postizborna koalicija SVM i SNS.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 2795
Povezane teme

Izbori u Subotici

LSV

liga socijaldemokrata vojvodine

izbori subotica 2012

izbori 2012

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.