Komentara: 2
Pregleda: 3413

LSV očekuje devet mandata

03.05.2012. u 17:27h
Izvor: RTV Yueco
Liga socijaldemokrata Vojvodine očekuje da će osvojiti devet mandata u gradskoj skupštini na predsetojećim lokalnim izborima.
LSV očekuje devet mandata

Na današnjoj press konferenciji, predsednik Gradskog odbora LSV-a u Subotici Veljko Vojnić pozvao je sve građane da podrže listu pod rednim brojem šest, čiji je nosilac Nenad Čanak.

On je podsetio da je program ove stranke već 22 godine isti, odnosno da se LSV zalaže za ravnopravan razvoj svih mesnih zajednica u gradu, malih i srednjih preduzeća, razvoj prerađivačke industrije i zaštitu poljoprivrednih proizvođača kako bi živeli od svog rada. Vojnić tvrdi da obećanja stranaka koje rade po diktatu van Subotice nisu realna, a da se problemi jedno mogu rešiti u lokalnoj zajednici gde ova stranka, po njegovim rečima, ima i jak tim i dobar program.

Pored Vojnića, na konferenciji se obratila i Suzana Kujundžić – Ostojić koja je pozvala sve Bunjevce da podrže LSV, podsećajući na sporazum potpisan između Bunjevačke matice i ove stranke.

LSV će takođe, između ostalog, tražiti formiranje gradskih opština.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3413
Povezane teme

LSV

liga socijaldemokrata vojvodine

izbori subotica 2012

izbori 2012

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.