Komentara: 8
Pregleda: 7997

Lopovi i "presretači" na zasluženim mestima

13.09.2012. u 17:32h
Izvor: Policijska uprava Subotica
Lopovi i "presretači" na zasluženim mestima

Pripadnici Policijske uprave u Subotici odredili su meru zadržavanja do 48 sati Ani K. (1979) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila više krivičnih dela teške krađe. Postoji osnov sumnje da je Ana K. zajedno sa jš tri lica, nasilno ušla u porodičnu kuću na periferiji Subotice, gde ju je dok je vršila premetačinu, zatekla patrola subotičke policije. Ana K. je uz odgovarajuću krivičnu prijavu privedena istražnom sudiji Osnovnog suda u Subotici, koji joj je odredio pritvor.

Presretali pa otimali nakit

Saradnjom pripadnika kriminalističke policije u Subotici, Somboru i Beogradu, u utorak 11. septembra, u Subotici su lišeni slobode Nikola I. (1990), Saša V. (1983) iz Srpskog Miletića i Darko A. (1991) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da su na području ovih policijskih uprava izvršili više krivičnih dela teške krađe. Sumnja se da su Nikola, Saša i Darko, u periodu od 31. avgusta do 5. septembra, u popodnevnim satima, na području Subotice, Sombora i Beograda, presretali starije ženske osobe i otimali im zlatni nakit. Policija je deo ukradenog nakita, koji će biti vraćen vlasnicima, pronašla u jednoj zlatari u Novom Sadu. Nikola I., Saša V. i Darko A. juče su privedeni nadležnom istražnom sudiji Višeg suda u Somboru.

Izvor: Policijska uprava Subotica
Postavljeno pre 11 godina i 7 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 7997
Povezane teme

Policijska uprava Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.