Komentara: 23
Pregleda: 11656

Lokacije za video nadzor u Subotici

14.05.2013. u 16:46h
Izvor: RTV Yueco
Postavljanje video-nadzora je prioritet, kažu u Direkciji za izgradnju grada. U planu je da se postavi na devet lokacija sa ciljem poboljšanja opšte bezbednosti i sprečavanje saobraćajnih prekršaja. U Direkciji za izgradnju grada kažu da je sačinjem projektni zadatak i da se očekuje da sledeće nedelje bude raspisan tender za izvođača radova. Za ovu namenu izdvojeno je 4,5 miliona dinara.
Lokacije za video nadzor u Subotici

U Subotici će na devet lokacija biti postavljene kamere, u službi video nadzora. Kamere koje budu postavljene imaće za cilj da snimaju saobraćajne prekršaje. Video-nadzor će biti fleksibilan i neće ići preko optičkog kabla jer ne može da se pokrije ceo grad.

Video nadzor će biti postavljen na nekoliko javnih površina kako se više ne bi nanosila milionska šteta gradu od krađe saobraćajnih znakova, šahti, uništavanjem javnih objekata. Uvođenjem video nadzora štete bi bile smanjene.

Kamere će biti postavljene na sledećim raskrsnicama:
Frane Supila i Somborskog puta, Beogradskog puta i ulice Aksentija Marodića, Đure Đakovića, Maksima Gorkog i Senćanskog puta, zatim, na raskrsnici Horgoškog i Kanjiškog puta, Senćanskog i Bajnatske ulice, na Karađorđevom putu, Tgu Sinagoga i ulicama Vase Stajića i Korzo.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 23
Pregleda: 11656

Povezane vesti

Povezane teme

bezbednosne kamere

kamere subotica

Subotica video nadzor

video nadzor grada

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.