Komentara: 9
Pregleda: 4367

Ljajić otvorio nove prostorije Gr.O. SDPS

24.03.2012. u 19:07h
Izvor: RTV Yueco
Ljajić otvorio nove prostorije Gr.O. SDPS

Ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić prisustvovao je svečanom otvaranju novih prostorija gradskog odbora SDPS-a, koji je po rečima ministra najbolji I najreprezentativniji gradski odbor njegove partije u Srbiji. Ministar Ljajić posetio je I štandove SDPS-a koji su bili postavljeni na Trgu u Subotici, preduzeće Metal Manija u Kanjiži, a nakon toga zajedno sa predstavnicima gradskog odbora prisustvovao zajedničkoj konvenciji DS-a, DSHV-a I SDPS-a, pod nazivom “Izbori za bolji život – Boris Tadić”.

Gradski odbor Socijaldemokratske partije Srbije svečano je otvorio nove prostorije, veličine od oko 100 kvadratnih metara, odakle će kako I sami kažu reazlizovati ideje svoje stranke. Za svega 15 meseci gradski odbor je prikupio 1100 članova, završena je čitava infrastruktura, I uz koalciju sa DS-om i DSHV-om, spremno dočekuju izbore.

Ministar Ljajić je prilikom posete prostorijama gradskog odbora istakao da su u središtu svih aktivnosti ove partije obični ljudi, odnosno običan čovek, koji je zaboravljen. Ova partija želi da se bavi tim problemima, ali svakako ne želi da zaboravi veliki političke državne teme. Najveći problemi vezani su za nizak životni standard, male plate I penzije, kao I nezaposlenost. Ministar je takođe pohvalio gradski odbor u Subotici istakavši da on može da služi kao primer svim drugim gradskim odbora SDPS-a.

Predstavnici gradskog odbora SDPS-a u Subotici I Ministar Ljajić, obišli su I preduzeće Metal Manija u Kanjiži, kao I kompleks jezera u izgradnji, gde je Ljajić istakao da Kanjiža definitivno mora da bude jača turistička destinacija, s obzirom na kapacitete koje poseduje. Nakon Kanjiže, Ljaljić se sa ostalim članovima gradskog odbora SDPS-a vratio u Suboticu, kako bi prisustvovao zajedničkoj konvenciji DS-a, DSHV-a I SDPS-a, pod nazivom |”Izbori za bolji život – Boris Tadić”.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 9
Pregleda: 4367
Povezane teme

socijaldemokratska partija

Rasim Ljajić

sdps

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.