• Pregleda: 3948

Ljajić otvorio nove prostorije Gr.O. SDPS

Ljajić otvorio nove prostorije Gr.O. SDPS

Ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić prisustvovao je svečanom otvaranju novih prostorija gradskog odbora SDPS-a, koji je po rečima ministra najbolji I najreprezentativniji gradski odbor njegove partije u Srbiji. Ministar Ljajić posetio je I štandove SDPS-a koji su bili postavljeni na Trgu u Subotici, preduzeće Metal Manija u Kanjiži, a nakon toga zajedno sa predstavnicima gradskog odbora prisustvovao zajedničkoj konvenciji DS-a, DSHV-a I SDPS-a, pod nazivom “Izbori za bolji život – Boris Tadić”.

Gradski odbor Socijaldemokratske partije Srbije svečano je otvorio nove prostorije, veličine od oko 100 kvadratnih metara, odakle će kako I sami kažu reazlizovati ideje svoje stranke. Za svega 15 meseci gradski odbor je prikupio 1100 članova, završena je čitava infrastruktura, I uz koalciju sa DS-om i DSHV-om, spremno dočekuju izbore.

Ministar Ljajić je prilikom posete prostorijama gradskog odbora istakao da su u središtu svih aktivnosti ove partije obični ljudi, odnosno običan čovek, koji je zaboravljen. Ova partija želi da se bavi tim problemima, ali svakako ne želi da zaboravi veliki političke državne teme. Najveći problemi vezani su za nizak životni standard, male plate I penzije, kao I nezaposlenost. Ministar je takođe pohvalio gradski odbor u Subotici istakavši da on može da služi kao primer svim drugim gradskim odbora SDPS-a.

Predstavnici gradskog odbora SDPS-a u Subotici I Ministar Ljajić, obišli su I preduzeće Metal Manija u Kanjiži, kao I kompleks jezera u izgradnji, gde je Ljajić istakao da Kanjiža definitivno mora da bude jača turistička destinacija, s obzirom na kapacitete koje poseduje. Nakon Kanjiže, Ljaljić se sa ostalim članovima gradskog odbora SDPS-a vratio u Suboticu, kako bi prisustvovao zajedničkoj konvenciji DS-a, DSHV-a I SDPS-a, pod nazivom |”Izbori za bolji život – Boris Tadić”.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

9
nn Odgovori
Steta za ovog Ljajica sto ode sa ovima,on mi jos dosta normalno radio svoj posao,ali ako je sa ovima .....cccc
миле Odgovori
Има се - може се...Расим "радничка мајка", а у странци све бизнисмени, ћате административци и директори (бивши или садашњи). Све то у коалицији са онима који су на довде довели. Наздравље.
Zoli Odgovori
Dosta dugo pratim politiku i imam politicare u blizini (naravno da ih sve prezirem) ali mi nesto sa SDPS nije jasno.Na brzinu su se probili u lokalu da budu blizu DS-a(tu su novci) da li to ide na stetu DSS-a?Koje ili koju firmu moze DS da obeca za posle izbora SDPS-u?Ko ce da izgubi firmu? Da li ce Labanu,Bodrogiju ili Slijepčeviću uzeti firmu?Da li moze i Nepker eventualno da bude predmet deobe?Puno pitanja ,a blizu su izbori.
bb Odgovori
@zolika
Niko ne može uzeti navedenim ljudima firmre, jer te firme nikada nisu ni bile njihove...
Zoli Odgovori
bb-u
Probajte se zaposliti u tim firmama pa cete da vidite cije su.
zlonamerni Odgovori
Puna podrška Rasimu Ljajiću i SDPS-u na izborima jer su jedini koji su pokazali da nešto rade i da mogu radom da stvore novu vrednost kao što je stranka koja je za 15 meseci napravila ogrman rast. Od nule do 1100 je svakako za poštovanje, zbog toga računajte na moj siguran glas i glas moje porodice i prijatelja.
Mrki Odgovori
zlonamerni auuuuu pa ti sta pises moze i glup da skonta da si u toj stranci kao glasace tvoja porodica ,tvoji projatelji,ma svi se glasati za sdps,da da kako da ne!!!!mislite da mozete *** cenzurisano ***
:) Odgovori
Презирем политику,политичаре,а поготово оне који имају пар разреда завршених ,а трпају се у прве редове странака,наравно из интереса. Конкретно у поменутој странци сам видела доста људи које немају ни средњу школу,а распаметовали су се као да су открили " топлу воду". Њихови ставови се дирастично разликују од оних које пропагирају преко странке и не подносим љигавце. Чули су да ће се "удружити" ова странка са ДС-ом и онда су брже-боље похрлили многи да би се и они окористили.
Политиком треба да се баве паметни,учени људи који желе добро овој држави и који не гледају првенствено свој лични интерес.
Презирем љигаве људе који једно мисле,а друго говоре као да се народ најео бунике па мало одлепио и прогутаће њихову причу.
Знате како иде она народна? " Хуље лепо говоре,али нитковски раде."
zlonamerni Odgovori
au, druze mrki, obavezno da se upises u vecernju skolu lepog i tacnog pisanja srpskog jezika, da ne brukas stranku po forumima...
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.