Komentara: 8
Pregleda: 3011

Literarni konkurs Kancelarije zaštitnika građana

31.10.2014. u 16:39h
Izvor: Subotica.com
Danas je gradski zaštitnik građana Zlatko Marosiuk sa zamenicama Erikom Tot Salai i Ljiljanom Simić Vuković održao konferenciju za medije. Tema konferencije je literarni konkurs koji Kancelarija zaštitnika građana grada Subotice raspisuje povodom obeležavanja Dana ljudskih prava,10. decembra.
Literarni konkurs Kancelarije zaštitnika građana

Konkurs je namenjen učenicima srednjih škola,a članovi Komisije za izbor najboljih radova su između ostalih i, gradonačelnik i predsednik Skupštine grada.

Dve su teme literarnog konkursa: prva, ”Imam pravo, u stvari, nemam ga” i druga, ”Važnost našeg glasa shvatamo tek kad nas ućutkaju”. Rad može da sadrži najviše 1.000 reči (dve kucane strane A4 formata). Uz rad se dostavljaju sledeći podaci:ime i prezime,adresa stanovanja,ime škole,razred,e mail adresa i kontakt telefon.

Predviđene su tri novčane nagrade po 10.000 dinara iz budžeta Kancelarije za najbolji rad na srpskom,mađarskom i hrvatskom jeziku. Pobednički radovi biće objavljeni na internet stranici grada Subotice subotica.rs u rubrici Zaštitnik građana.

Svečano proglašenje i dodela nagrada održaće se na Dan ljudskih prava,10. decembra u Gradskoj kući.Komisija za izbor najboljih radova : Zlatko Marosiuk,Jene Maglai,Ilija Maravić, Erika Tot Salai , Ljiljana Simić Vuković,Laura Kovač,Rončak Petrović Erika i Iva Mustafić.

Konkurs je otvoren do 25. novembra, a radovi se dostavljaju na mail: ljudskaprava@subotica.rs. Sve dodatne informacije na telefon 024/626-898.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 3011
Povezane teme

konkurs

kancelarija zaštitnika građana Subotice

Zlatko Marosiuk

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.