• Pregleda: 2597

Liga šampiona ponovo u Subotici

ŽFK Spartak i grad Subotica će po drugi put biti domaćini kvalifikacionog mini-turnira UEFA lige šampiona za žene u Subotici od 11-16.08.2012. godine.
Liga šampiona ponovo u Subotici

Velika nam je čast i zadovoljstvo što je UEFA po drugi put dala poverenje našem klubu, da na najbolji način reprezentujemo klub, grad Suboticu, AP Vojvodinu i državu Srbiju. Trudićemo se kao i prošle godine da budemo profesionalni u svim segmentima organizacije i da na najbolji način afirmišemo ženski fudbal u Srbiji.

Dobre reference organizacije od prošle godine nas obavezuju prema Evropskoj kući fudbala da budemo domaćini za primer. Već od sutra počinjemo sa org.pripremama lige šampiona u Subotici. Radi podsećanja utakmice kvalifikacionog mini-turnira UEFA lige šampiona u Srbiji će se igrati na Gradskom stadionu u Subotici i stadionu Karađorđe u Novom Sadu.

Izvlačenje, odnosno žreb za ligu šampiona će se obaviti 28.06 od 14,00 h u Evropskoj kući fudbala (Nion), kada će se saznati protivnice plavim Golubicama tj. klubovi kome će ŽFK Spartak biti domaćin u Subotici od 11-16.08.2012. godine, stoji u saopštenju ŽFK Spartak.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

3
spartak Odgovori
Nije mi jasno kako uefa daje licencu stadionu kad igraju golubice?Pa svi znamo da je Spartak igrao u Ns.A i FSS ne da licencu,o tome se pisalo,da je los stadion,svlacionice,infrastruktura...Ili ce do avgusta renovirati sve???
Mladenko Odgovori
SPARTAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
flintstone Odgovori
Matori,to sa licencom ti je montirana frka da bi se dobila lovica za radove na stadionu,a onda bi akteri razliku između napumpane cene i realizovanih sredstava ,bratski raspodelili po svojim džepovima...
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.