Komentara: 3
Pregleda: 3061

Liga šampiona ponovo u Subotici

14.06.2012. u 22:05h
Izvor: RTV Yueco
ŽFK Spartak i grad Subotica će po drugi put biti domaćini kvalifikacionog mini-turnira UEFA lige šampiona za žene u Subotici od 11-16.08.2012. godine.
Liga šampiona ponovo u Subotici

Velika nam je čast i zadovoljstvo što je UEFA po drugi put dala poverenje našem klubu, da na najbolji način reprezentujemo klub, grad Suboticu, AP Vojvodinu i državu Srbiju. Trudićemo se kao i prošle godine da budemo profesionalni u svim segmentima organizacije i da na najbolji način afirmišemo ženski fudbal u Srbiji.

Dobre reference organizacije od prošle godine nas obavezuju prema Evropskoj kući fudbala da budemo domaćini za primer. Već od sutra počinjemo sa org.pripremama lige šampiona u Subotici. Radi podsećanja utakmice kvalifikacionog mini-turnira UEFA lige šampiona u Srbiji će se igrati na Gradskom stadionu u Subotici i stadionu Karađorđe u Novom Sadu.

Izvlačenje, odnosno žreb za ligu šampiona će se obaviti 28.06 od 14,00 h u Evropskoj kući fudbala (Nion), kada će se saznati protivnice plavim Golubicama tj. klubovi kome će ŽFK Spartak biti domaćin u Subotici od 11-16.08.2012. godine, stoji u saopštenju ŽFK Spartak.

Liga šampiona ponovo u Subotici

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 10 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3061
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.