Komentara: 56
Pregleda: 11488
Foto

Lidl na Prozivci od 8. septembra

29.08.2022. u 14:05h
Izvor: Subotica.com
Druga "Lidl" prodavnica u Subotici biće otvorena 8. septembra. Na adresi Beogradski put bb, svakog dana od 8 do 22h, potrošači će imati priliku da pazare neke od ukupno 1.800 proizvoda iz "Lidlovog" asortimana. Ova kompanija će, povodom otvaranja novog objekta na Prozivci, kupcima obezbediti specijalne akcije sa popustima i do 36 odsto.
Lidl na Prozivci od 8. septembra

Iz kompanije "Lidl" navode da su u toku završne pripreme, odnosno da se trenutno pune rafovi u novoj prodavnici koja će kupcima otvoriti vrata u četvrtak, 8. septembra.

Otvaranjem nove prodavnice u Subotici naš tim će se proširiti za više od 45 novih članova koji trenutno prolaze kroz fazu obuke za rad i koje očekuje moderno radno okruženje, petodnevna radna nedelja i plaćen svaki prekovremeni minut rada - izjavila je Martina Petrović, rukovodilac Korporativnih komunikacija u "Lidlu".

Lidl na Prozivci od 8. septembraSubotičani će i u novoj prodavnici, uz redovan asortiman, imati priliku da pazare artikle u okviru sezonski aktuelnih ponuda, kao i u okviru tematskih nedelja, poput onih inspirisanih francuskom i azijskom kuhinjom. Kupcima je obezbeđen i veliki parking prostor ispred samog objekta.

Povodom otvaranja nove prodavnice, kupce očekuju popusti i do 36 odsto, a istim povodom biće darivane i bebe rođene od 8. do 15. septembra.

U znak podrške i društvene odgovornosti prema lokalnoj zajednici u kojoj poslujemo, a povodom otvaranja nove prodavnice, pripremili smo iznenađenje za novorođene subotičke bebe. U okviru projekta "Taši-taši", koji realizujemo u saradnji sa kompanijom "Apello", sve mame iz Subotice, čije bebe se rode nedelju dana od dana otvaranja "Lidla", u porodilištu će dobiti kutiju visokokvalitetnih proizvoda za negu kože "Lidl" brendova "Cien", "Lupilu" i "Siempre" - zaključuju iz kompanije "Lidl".

Lidl na Prozivci od 8. septembra

Posećamo ova kompanija prve prodavnice u našoj zemlji otvorila je 2018. godine i trenutno ima 61 prodavnicu u 35 gradova širom zemlje.

Izvor: Subotica.com
Lidl megamarket na Prozivci - desetak dana uoči otvaranja Lidl megamarket na Prozivci - desetak dana uoči otvaranja Lidl megamarket na Prozivci - desetak dana uoči otvaranja Lidl megamarket na Prozivci - desetak dana uoči otvaranja Lidl megamarket na Prozivci - desetak dana uoči otvaranja Lidl megamarket na Prozivci - desetak dana uoči otvaranja Lidl megamarket na Prozivci - desetak dana uoči otvaranja Lidl megamarket na Prozivci - desetak dana uoči otvaranja
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 8 meseci
Komentara: 56
Pregleda: 11488

Povezana vest

Povezane teme

lidl

lidl subotica

lidl prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.